LJLARK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
vay alper abim ne yapıyosun sen burda dfsfds
Millete tabikide satmam kötüye kullanmaya gerek yok teşekkür ediyorum şimdi deniyorumAlper selam,
Google - Security Bug Report buradan google'a bildirimde bulunabilirsin, adamları ikna edersen güzel para alacağın da aşikar.
Veya bu zafiyetli durumu millete satarsın, istediğinin videonu kaldırırsın açık kapanasıya kadar daha çok para kazanabilirsin. Bol takipçili bir hesaba benzeri şekilde bu aktiviyeti yaptığında adam şikayette bulunur, youtube inceleme yapar ve senin gerçekleştirdiğin adımları görür, sonra da bug'ı fixler. Sen de para alamazsın artık
En mantıklısı zafiyeti google yetkililerine anlatman ve sana para vermelerini beklemen.
ahahahahahah .d ilahi esir bey .dGel bak bir daha düşün şu çocuğun kanalını kapatalım
Siz o çocuğa çok takmışsınız .dBirden fazla biliyorsan bir tanesini benimle paylaş şu çocuğu ben ortadan kaldırayım
bunu bi ara seninle ciddi konuşalım bakalım duruma göre .dO çocuk bana takmış durumda
Arkadaşlar bu Şahsiyeti tanımıyorum nedense ALLAHA Töbe Haşa sövmedim kanıt sunarak gelirmisin admin yokmu acaba bu arkadaşı banlasa ?
Çok teşekkür ediyorum sağolun.Bu tür durumlar için mesaj yazıp admin yok mu yazmak yerine " Rapor Et " butonunu kullanırsanız eğer yöneticinin olup ilgilendiğini göreceksinizdir.
Çocuk telif atmasını felan bilmiyo belli değilmi laflarından .dÇocuk Enes Batur'a saldırı yapmamda yardımcı olacaktı neden bunu ortadan kaldırdınız?
Her yoldan derken? Merak ettim. Youtube hesabınız üzerinden videoyu raporlanabiliyor. Video başka ne tür rapor edilebilir ki?çünkü nerede ise her yoldan belli bir sistem ile telif atabiliyorum
İyi bari takipteyim google'da yaş doğrulama için kanıt sunduğumda 1 günde onaylanmıştı. size cevap verilmemesi ilginç..Unuturmuyum hiç Açık Bildirildi Cevap bekleniyor..
O neden acaba? Yoksa açığı bilen başka birisi mi yapmış?
Yok bunu bilerek ve isteyerek Pasaj Music yapmış nedendir bilinmez .O neden acaba? Yoksa açığı bilen başka birisi mi yapmış?