Youtube Sayfa Onaylama ve Youtube'dan Para Kazanma

ncAtaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Youtube'da para kazandığınız bir sayfa var ise ve geliriniz 1k nın üzerinde ise aylık biliyoruz ki adsense ile eşleştirme yaptığımızdan sonra google adsense içerik barındırıcı reklamlardan yani youtube kazancından %20 veya daha üst (kafasına göre) kesinti yapıyor ve büyük miktarlar kazanan bir youtube kanalına bu aşırı zarar olarak görüyorum.

Bu soruyu Hakkı Alkan abime danıştığımda konu açmamı istedi ve bu konuyu onun için açtım.

Sizlerde biliyorsunuz ki bazı firmalar belirli youtube partnerleri ile çalışmaktadır youtube partnerlerinin hangisine güvenebilirim diye soru işaretleri aklınıza gelecektir, bunu da hep birlikte burada üstadlardan öğreneceğiz acaba partner mi öneriyor öneriyor ise hangisi veya direk adsense google amce ile çalışmamızda ısrarcılar mı?

İkinci sorular olarak ise youtube kanal onaylatma yani tik geliyor. Lütfen dikkatli okuyun kanal doğrulama değil kanal onaylatma bununda hangi kriterlere ve nasıl olduğunu sormak istedim benim haricimde baya bir kullanıcı bu soruları hem forumda hemde arama motorlarında arattığından eminim.

İlginize Bin Teşekkürler

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba,

MCN olarak bilinen network'lerin bazı katkıları var ama bunları iyi incelemek lazım. Adamlar 2 senelik sözleşme imzalatıyorlar. Kanalı büyüteceğiz diyerek sözleşme imzalandıktan sonra bir şey yapmayanlar da var. Bunlar olan gelirin %20'sini de aldıkları için dikkat etmeniz lazım. O zamana kadar elde ettiğiniz gelirden daha yükseğini garanti etsinler o zaman :D

Ama günün sonunda kanalı büyütmek lazım. Bunun için bu MCN'e üye olan diğer kanallarla işbirliği, advertorial vs gibi konularda destek olmaları lazım.

Kanal onaylatma vs konusunda da daha hızlı çözüm sunabiliyorlar.

ncAtaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

MCN olarak bilinen network'lerin bazı katkıları var ama bunları iyi incelemek lazım. Adamlar 2 senelik sözleşme imzalatıyorlar. Kanalı büyüteceğiz diyerek sözleşme imzalandıktan sonra bir şey yapmayanlar da var. Bunlar olan gelirin %20'sini de aldıkları için dikkat etmeniz lazım. O zamana kadar elde ettiğiniz gelirden daha yükseğini garanti etsinler o zaman :D

Ama günün sonunda kanalı büyütmek lazım. Bunun için bu MCN'e üye olan diğer kanallarla işbirliği, advertorial vs gibi konularda destek olmaları lazım.

Kanal onaylatma vs konusunda da daha hızlı çözüm sunabiliyorlar.

O zaman bir süre google amca'ya boyun eğmeye devam edeceğiz gibi gözüküyor? onaylatma konusunda belli bir kriterler var mı olmaz sa olmaz dediğiniz?

Tekrardan İlginize bin teşekkürler %20 baya dokunuyor adama :)