Youtube Oyun Kanalı

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar yazın aylağım oyun kanalı kurayım diyorum hem bende oyun oynarım hem paylaşırım. Yalnız sistem çok iyi değil onun için ben anca eski oyunlardan yola çıkarım diyorum .

3 GB Ram
Dual Cpu 2ghz 2.01ghz
1 gb ekran kartı

Gta vice city , gta 3 , age of empires şimdilik aklıma gelen oyunlar . Sisteme göre oyun tavsiyelerine açığım arkadaşlar :thumbup1:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Serious Sam 2 var aklımda şuan oyun arşivimde 16 oyun var ancak üst düzel oyunlar. Buraya bakabilirsin.

Konu taşındı.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar yazın aylağım oyun kanalı kurayım diyorum hem bende oyun oynarım hem paylaşırım. Yalnız sistem çok iyi değil onun için ben anca eski oyunlardan yola çıkarım diyorum .

3 GB Ram
Dual Cpu 2ghz 2.01ghz
1 gb ekran kartı

Gta vice city , gta 3 , age of empires şimdilik aklıma gelen oyunlar . Sisteme göre oyun tavsiyelerine açığım arkadaşlar :thumbup1:
Üniversiteyi kazanırsam ben de bi canavar laptop alacam, ben de düşünüyorum oyun kanalı açmayı. GTA 5 falan alacam, sen de yükseltirsen bilgisayarını al GTA 5'de crew oluruz :D Battlefield 3-4 de olabilir :D Troll oluruz :D

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
spin tires , left 4 dead , freedom fighters , hunting unlimited serileri , revolt sisteme bakınca ilk aklıma gelenler

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Bu arada ben de para biriktirip bilgisayar-tablet-laptop arası gidip geliyorum.