Youtube müzik indirmek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EzeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar youtube müzik indirmek istiyorum bir care lazım?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Free YouTube to MP3 Converter

firefox eklentisi Download helper

Firefox eklentisi fast video download

Fast vieo download ile bazı videolarda mp3 ya da mp4 olarak indirme seçeneği açılıyor.

O seçenek olmasa bile videoyu firefox eklentileriyle indirdikten sonra çeviri programlarını kullanarak mp3 haline getirebilirsin.

bunun için wideo download capture adlı programı kullanıyorum.convert özelliği de var.

bak mesela bu videonun mp4 olarak indirilme şansı var.

download helper ile

301htnt.jpg

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
şu programı kullan istersen tek kelimeyle harika program, bu programı kullanan bırakamıyor, sadece youtube ile kalsa tüm video programlarını indiriyor, flash, medya player hiç fark etmiyor, bu programı indirdinmi zaten İNTERNET EXPLORERİN üstünde tolbar glecek onu ^^on^^ diye açık bıraktığınızda vido sitelerine gittiğinde 10 saniye içinde videoyu kaydetme işlemini başlatıyor, ^^off^^ yaptınmı zaten videonun üzerine gelsen bile indirmiyor ayar tuşları var, hatta video izlerken kritik yerlerde fotoğraflarını çekip resim olarak indirebiliyorsun sana garanti veriyorum bu program dene bir kaç güne alış dene memnun kalacaksın

http://forum.shiftdelete.net/yazilim-haberleri/122269-flvplayer4free-free-flv-player.html

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Internet Download Manager ile de indirebilirsin. Sadece Youtube değil, Facebook, Dailymotion gibi sitelerden de indirebiliyorsun. videonun üstünde "Bu videoyu indir yazısına tıklayarak video olarak indirebilirsin.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ama arkadaş müzik indirmek istiyorum demiş.Video değil.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
miro diye bir program var win de olurmu bilmiyom ama mac kullananlar icin oneririm.hem bir video oyantici hemde youtube downloader podcast felan fulanda var ama onlar beni ilgilendirmiyo.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ama arkadaş müzik indirmek istiyorum demiş.Video değil.
youtube video sitesi değilmidir arkadaş youtubeden müzik indirmek istediğini söyledi, yoksa benmi yanlış hatırlıyorum youtubede video değilde mp3 linklerimi var ? :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
youtube video sitesi değilmidir arkadaş youtubeden müzik indirmek istediğini söyledi, yoksa benmi yanlış hatırlıyorum youtubede video değilde mp3 linklerimi var ? :)

Ama böyle bir ihtiyaç doğuyor.Mesela sadece youtubede video halinde olan bir müzik var o gibi durumlarda müzik olarak indirmek gerekiyor.

Kaspersky izin vermiyor bu program için.GEçen gün indirdim bir sürü uyarı verdi kaspersky

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Evet bende youtube'dan dvd soft free youtube mp3 converter ile indiriyorum...

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben Real player tavsiye ediyorum arkadaşlar çok kullanışlı bir program..
Yotube dahil bütün video sitelerinde çalışıyor..
Programı kurarken size soruyor video recorder kurulsunmu diye..
Ve internet tarayıcılarınıza eklentisini kuruyor..
Açtığınız herhangi bir video dolmaya başladığında alt resimde göründüğü gibi Download This Video Kutucuğu çıkıyor. Çok kısa sürede download yapıyor.
İndirmeye başladıktan sonra isterseniz tarayıcıda açık olan video penceresini kapatabilirisiniz

152mkut.jpg

Video indirme işlemi bitince indirme penceresinde indirdiğiniz videonun üzerine gelirseniz Convert yazan yere tıklayıp mp3 e çevirebilirsiniz..
amt9py.jpg

Son olarak convert to yazan bölümden istediğimiz formatı seçiyoruz..
ancak her formata çevirme yapmıyor...
Diğer formatlar için satın almalısınız
Mp3 Audio Only i seçip START A basarsanız sorunsuz çevirecektir..

ddz7ue.jpg

Download: http://www.4shared.com/file/214938958/1b90e814/RealPlayer11GOLD.html