Youtube Music mi Spotify mı ?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
hocam benlik sıkıntı yok ben zaten apk indirdim kullanıyorum hiç crash de yemedi sorunsuz kullanıyorum :D
Android kullananlar o konuda şanslı fakat IOS kullananlar ne halt yiyecek ?
Jailbreak atabilirler veya jbsiz IPA dosyasını indirebilirler

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Bence YouTube vanced

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sadece telefonda bu uygulamaları kullanacaksan Tabiki YouTube Music. Masaüstünde bir programı olmadığı için tarayıcı üzerinden stabil bir performansı yok.

aesthetey

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Android için sıkıntı değil apk kurup premium kullanabiliyorsun ama IPhone kullanıcı isen premium hesap satın almak zorundasın her ay 17-18 tl ödeyecen ya da aile paketine geçecen 5-6 kişi olup kişi başı 5-6 tl ödeyeceksiniz o da aylık 20 küsür bişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bundan sonra İPhone kullanmam ilk ve son İPhone'um 5s idi :D

çeşitlilik olarak Spotify daha iyi YouTube Music geliştirilmesi gerek tabi fizy ve deezer da rakip
Android kullandığım dönem ben de premium apk kullanıyordum, iphone kullananlar için apple music bir tık daha ucuza geliyor gibi ve alternatif başka uygulamalar var, ne kadar iyilerdir bilemiyorum :D Ama katılıyorum bu konuda androidler gerçekten çok avantajlı :')

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,237
YT Music ses seviyesi daha yüksek. Bass'ları bir tık daha iyi veriyor. Onun dışında kalite olarak Spotify. İkisini de aktif olarak kullanıyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
crack,korsan yazılım yasak paşa paşa spotify free kullanın 2-3 reklam bozmaz...

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Jailbreak atabilirler veya jbsiz IPA dosyasını indirebilirler
Jailbreak ile mümkün fakat Jaibreaksiz IPA dosyası ile kimse uğraşmak istemez uğraşmaz bile çünkü İPhone kullanan arkadaşlarımın hepsi premium hesap satın alıp kullanıyor

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Jailbreak ile mümkün fakat Jaibreaksiz IPA dosyası ile kimse uğraşmak istemez uğraşmaz bile çünkü İPhone kullanan arkadaşlarımın hepsi premium hesap satın alıp kullanıyor
Kişiden kişiye göre değişir. Uğraşmak isteyen uğraşır,üşenen ise jailbreak ile alır veya parayla alır...

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
crack,korsan yazılım yasak paşa paşa spotify free kullanın 2-3 reklam bozmaz...
valla şarkı atlayamamak çevrimdışı dinleyememek hele ki 2-3 reklam benim çok sinirimi bozuyor o yüzden free bana ters hacım

Kişiden kişiye göre değişir. Uğraşmak isteyen uğraşır,üşenen ise jailbreak ile alır veya parayla alır...
İPhone kullanan çevrem üşenen kesim olduğu için para ile alıyorlar hatta aile paketi kullananlar da var

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
müzik emekçilerinin emeklerini emüklüyorsun ya paralı hizmeti bedava kullanıp onların parasını çalıyorsunuz.
çünkü ben müzik dinlemek için para vermem hem müzik dinleyeceğim zaman YouTube'dan açıp dinliyorum

müzik emekçilerinin emeklerini emüklüyorsun ya paralı hizmeti bedava kullanıp onların parasını çalıyorsunuz.
spotify'ı boşver de asıl Cambly'nin fiyatlarının düşmesi gerek almak istiyorum ama haftanın 7 günü 30 dk konuşma 900 civarı ona da verecek durumum yok malesef

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ekran Görüntüsü 2020-06-26 19-58-57.png

cambly kullanmıyorum uğraşamam free premiumla babasının hayrına vermezler onu kimbilir ne yapıyor?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ekli dosyayı görüntüle 106346
cambly kullanmıyorum uğraşamam free premiumla babasının hayrına vermezler onu kimbilir ne yapıyor?
Cambly deneme amaçlı indirdim indirim kodu ile 15 dk beleş konuşma yaptım fakat abone olmadan para ödemeden hiçbir imkanından yararlanamıyorsun
Spotify free demişken ben mobil versiyonunu kastediyordum masaüstü versiyonunu değil ayrıca ben masaüstünde arkadaşımın hesabını kullanıyorum

Brenda Price

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence mp3 ile müzik dinlerseniz, spotify kullanabilirsiniz ve hem müzik hem de video için youtube kullanacaksınız.