Lucifer Morningstar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
?
Spotify tabiki
Katılıyorum ancak premium olmadan bir halta yaramıyor malesef o yüzden premium hesap edinmek şartSpotify'ın ses kalitesi çok daha iyi bence. Tasarımı da gayet güzel ve kullanışlı bir uygulama..
hocam benlik sıkıntı yok ben zaten apk indirdim kullanıyorum hiç crash de yemedi sorunsuz kullanıyorumHocam direkt arama motoruna Spotify Premium FREE yaz. Oradan apk indir.(!)
Iphone almadan önce 2 defa düşünülmeli.hocam benlik sıkıntı yok ben zaten apk indirdim kullanıyorum hiç crash de yemedi sorunsuz kullanıyorum
Android kullananlar o konuda şanslı fakat IOS kullananlar ne halt yiyecek ?
Aynen öyle maalesefKatılıyorum ancak premium olmadan bir halta yaramıyor malesef o yüzden premium hesap edinmek şart
YT music ile Premium da ayrı ücretlendirme gözüküyor eğer daha ucuz olan YT music alsam sadece yine de premium geliyor mu ?YT Music uygulaması bence daha iyi çünkü Youtube Premium ile beraber geliyor. Fakat müzik keşfetmek istiyosanız spotify daha iyi olabilir.
Pc olarak çok üst düzey zaten onu hiçbirşeye değişmem
Ben kullanıyorum Youtube üzerinden Premium satın aldım. Ardından YT Music'e girdim hesap açınca otomatik beni Premium olarak algıladı.YT music ile Premium da ayrı ücretlendirme gözüküyor eğer daha ucuz olan YT music alsam sadece yine de premium geliyor mu ?
ubuntu,debian,linux mint için deb sürümü var 10 için mağazada var...Pc olarak çok üst düzey zaten onu hiçbirşeye değişmem
Kesinlikle ses kalitesi olarak spotify
Android için sıkıntı değil apk kurup premium kullanabiliyorsun ama IPhone kullanıcı isen premium hesap satın almak zorundasın her ay 17-18 tl ödeyecen ya da aile paketine geçecen 5-6 kişi olup kişi başı 5-6 tl ödeyeceksiniz o da aylık 20 küsür bişiAynen öyle maalesef
ben bundan sonra İPhone kullanmam ilk ve son İPhone'um 5s idiAynen öyle maalesef
çeşitlilik olarak Spotify daha iyi YouTube Music geliştirilmesi gerek tabi fizy ve deezer da rakipYT Music uygulaması bence daha iyi çünkü Youtube Premium ile beraber geliyor. Fakat müzik keşfetmek istiyosanız spotify daha iyi olabilir.