evet hepsini ben seslendiriyorum telefon kaydı ile LG2 ekipmanlarım gelecek...Çernobil Faciası videosundaki ses senin mi?
teşekkür ederim kardeşim bundan sonra dediklerini göz önünde bulundurarak videolar hazırlayacagım.. kardeşim DEEP WEB videomada bakar mısın ??Gizemli olsun diye sesini çok geriye atmışsın ve biraz daha yavaş anlat yani bazı yerlerde hızlı okumuşsun...Bir de bazı bölümlerde nefes alım sesin gelmiş videoya...Eğlenceli video çekersen bayan bi arkadaşının sesini kullanabilirsin...Sürekli sen olursan her videoda fazla gelebilir...Başarılar şimdiden...
kardeşim dediklerine tek tek baktım ve şimdi ilk işim abone yazısı hakkında farklı bi şey hazırlamak olacak video çeke çeke alışıcam haklısın programlama bilmiyorum ve montaj da,gürültü giderme programını bile yeni öğrendim gün geçtikçe daha kaliteli videolar olacakMesela 1:17 de deep web e nasıl girilir diye geçiş yaparken kendin sorma ekranda bir soru olarak yaz fotoğraflar arasına yani...2:26 da da aynı şekilde verdiğin adresler videonun bi yerinden yazı olarak çıkabilir...4:10 da 5:03 de ufak sesler var sanırım masadan geliyo yani bunlar biraz fazla ayrıntı gibi ama video çeke çeke alışırsın...6:59 da seviye 4 diyerek geçiş yapmışsın ama ekranda sol altta 5 rakamı var...Son olarak videonun sonunda abone olun yazısını daha farklı yapabilirsin düz yazı basit kaçmış...