Youtube Kanalıma öneri ve tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mykerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mykerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar düzenli olarak video atmaya özen gösteriyorum ancak fark ettimki ilk attığım videolar çok amatörce hazırlanmış ben bile beğenmedim şahsen :D deneyerek öğreniyorum sonuçta 10-13 gün gibi bir zaman oldu başlayalı amaçım para kazanmak değil ancak küçükte olsa cep harcılığımı çıkartmak :) sizden tavsiye ve öneri istiyorum yardım ederseniz sevinirim.Ör video

lebib

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Hocam öncelikle bence oyun oynarken kendi ses ve kendi yüzünü de koy böylece daha samimi bir sunum olur. Ayrıca insanlar gamerları izlerken onların tepkilerine de gülüyorlar o tepkiler için gamerları izliyorlar. Ses konusunda muhabbet ortamı bence çok önemli çünkü oyunlar uzun olsa bile gamer anlatarak gerekirse güldürerek bizi daha çok videoya bağlıyor bu daha güzel oluyor. Her zaman yorumları dikkate al insanlar senden ne bekliyor dikkat et. Büyümenin en temel şartı tabiki de vaz geçme hocam. Başarılar dilerim :)

mykerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam öncelikle bence oyun oynarken kendi ses ve kendi yüzünü de koy böylece daha samimi bir sunum olur. Ayrıca insanlar gamerları izlerken onların tepkilerine de gülüyorlar o tepkiler için gamerları izliyorlar. Ses konusunda muhabbet ortamı bence çok önemli çünkü oyunlar uzun olsa bile gamer anlatarak gerekirse güldürerek bizi daha çok videoya bağlıyor bu daha güzel oluyor. Her zaman yorumları dikkate al insanlar senden ne bekliyor dikkat et. Büyümenin en temel şartı tabiki de vaz geçme hocam. Başarılar dilerim :)
Yorumunuz için teşekkürler ancak kanalı burakma kararı aldım.Çünkü kanal gelişmiyor tanıtım yapacağım yer sayısı yok denecek kadar az olanaklar kısıtlı olunca burakmak en iyisi :)