oguzhanb3y
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 140
Ben YouTube video çekmek istiyorum da kaç yaş gerekiyor bilgi verir misiniz?
Gerekmiyor diye biliyorum çünkü 7 yaşındaki çocuklarda çekiyorBen YouTube video çekmek istiyorum da kaç yaş gerekiyor bilgi verir misiniz?
Ne ile alakalı?Ben YouTube video çekmek istiyorum da kaç yaş gerekiyor bilgi verir misiniz?
Gerekiyor,kanlı videolarda vesaire.Gerekmiyor diye biliyorum çünkü 7 yaşındaki çocuklarda çekiyor
Evet öyle durumlarda oluyorNe ile alakalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerekiyor,kanlı videolarda vesaire.
Ne tür?Ben YouTube video çekmek istiyorum da kaç yaş gerekiyor bilgi verir misiniz?
Normal oyun videosundan falan bahsediyorsan 0. 4 yaşındaki çocuklar bile çekiyor.Ben YouTube video çekmek istiyorum da kaç yaş gerekiyor bilgi verir misiniz?
13 yaş sınırı var. AdSense kullanmak için 18 yaş sınırı var.Ben YouTube video çekmek istiyorum da kaç yaş gerekiyor bilgi verir misiniz?
Oyun videosu çeken küçükler var13 yaş sınırı var. AdSense kullanmak için 18 yaş sınırı var.
O zaman ben yanlış biliyormuşum öğrenmiş oldum13 yaş sınırı var. AdSense kullanmak için 18 yaş sınırı var.
Onlar doğum tarihlerini doğru girmiyorlar veya ebeveynlerinin kanallarını kullanıyorlar.Oyun videosu çeken küçükler var
13 yaşından veya ülkenizdeki geçerli olan yaş sınırından küçük çocuklar için bir Google Hesabı oluşturabilir ve hesabı Family Link aracılığıyla yönetebilir.Zaten Google hesabı açmak için en az 13 olmak gerek.