YouTube içindeki "Rezalet" içerikler hakkında. (Sinirlerinize hakim olmayı bilmiyorsanız gelmeyin)

Bu konuyu okuyanlar

differentturk

Müdavim
Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
2,665
Reaksiyon puanı
3,059
Puanları
113
İlk öncelikle iyi akşamlar, ? Bugün Youtube da ne kadar saçma içerik varsa bulmaya ve raporlamaya çalıştım. Ve gerçekten çok kötü şeylerle karşılaştım. İşte videolar:
İlk video:

Bariz bir şekilde türklere ve türk bayrağına hakaret edilmiş. Arkadaşın ilk videosunda da zaten büyük bir "hater" topluluğu olduğunu anlıyoruz. Bunlarla dalga geçiyor ve neden olduğunu anlamadığım şekilde Ben nasıl *** yapcam aşkımla yazmış. Sansürlü kelimenin "s" ile başlayan birşey olduğu ortada. Yaşı küçük. Olabildiğince objektif bakarak son videosuna yorum yazdım. Umarım akıllanır.


İkinci video:

Ah, komik. Veledin teki işte diyip geçiyorum. Bir sonraki videoda konuşacağım.


Üçüncü video:

Kendi elleriyle çizdikleri bir bayrağı arkadaş grubunda yakıyorlar. Gerçekten ne yazacağımı bilmiyorum. Herşeyi geçtim, videoda 23 dislike, 30 like var. Yorumların çoğu helallll, Adamsın gibi yorumlar, Bir tane ahlaklı insan çıkıp benim gibi bu salaklığınızı gençliğinize bağlıyorum demiş. Yorum altında saçma salak bir tartışma kopmuş. Anladığım kadarıyla LGBT olmayı sokakta se***me* (Kurallara aykırı mı bilmiyorum, bu yüzden sansürlüyorum.) falan zannediyorlar. Eşcinsel insanlar canavar sanırım bunların beyninde. İslam kabul etmiyormuş. Neyse, bu konuda pek bilgim yok, ama bir insana sırf bunun gibi birşey yüzünden bir insana işkence çektirmek, iyi birşey değil. Bu tür içeriklerin YouTube da olması, ÇOK kötü.

Dördüncü video:

En rezaleti bu sanırım. Kutsal bir bayrak yakılıyor. Başka ne desem ki? Yorumlardaki kişiler de dahil olmak üzere tüm bunlar -10 yaş bireyler. Türk ve Azeri çocuklar doğduklarından beri ermenistanı kötü bir ülke olarak tanıyor. Kötü bir toplumumuz var. Okullarda anlatırlardı, birgün atatürkün ayağının altına yunan bayrağı konulur, ve atatürk bayrağı yerden alıp katlar. Ama aileleri bunlara tüm ermenilerin kötü, şerefsiz olduğunu söyleyince bunların önemi kalmıyor. Siyasi olarak bize karşı olabilirler, ama bu onların kutsal bayraklarını yakabileceğimiz anlamına gelmez. Rezalet.

Beşinci video:
(+16 (İlk dakikadan sonra mideniz bulanacak))

Sözümü geri alıyorum. Bu en rezalet olanıydı. Bunu Neo nun son vidoesu sayesinde buldum. (Videosu kaldırıldı) Bu arkadaş tutuklanmış sanırım. Umarım olabilecek en kötü cezaya çarptırılır. Allah belasını versin.



Hepsini raporlayın dostlar. Ki hepsi kaldırılısın. Maalesef YouTube da sadece kaliteli içeriklerden oluşan bir platform değil. Bunları ne kadar engellersek o kadar iyi bir geleceğe sahip oluruz. Daha birsürü bunun gibi videolar var. Umarım yakında YouTube un bu çöp kısmı tamamen temizlenir. Yazdığım şeylerde kurallara aykırı birşey var mı bilmiyorum. Hatam varsa affola. :)
 

Herobrine

Müdavim
Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
3,341
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
4,046
Puanları
113
Yaş
15
Ne kadar saçma videolar. Daha velet modundan çıkamamışlar. Bayrak yakmak nedir? Hele ki Türk bayrağı? Kendi milletinize hakaret ediyorsunuz veletler. Kurtuluş Savaşı'nda atalarınız sırf siz iyi bir şekilde yaşayın diye şehit olmuşlar. Peki siz? Kendi bayrağınızı yakın. Gelelim Ermenistan Bayrağına; Hiçbir ülkenin bayrağı yakılmamalı. O ülkenin ataları da o ülke için can vermişler. O ülke de bir sürü kayıplar vererek ilan edildi. Peki siz? O ülkenin bayrağını da yakın. Çok iyi işkenceler göreceksiniz. Tipinizden utanın veletler.
 

404 Error

Dekan
Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
6,368
Reaksiyon puanı
12,510
Puanları
113
Yaş
23
Böyle gereksiz ve boş videolarla ilgili konuşulmamalı ve hiç bir yerde paylaşılmamalı bence. İleride büyüyünce kafalarını duvarlara vurarlar, "Ben neden böyle videolar çektim?" diye.
İnternet yüzünden kendi kendilerini de alay konusu ediyorlar. Bir de herkese rezil oluyorlar. Dediğim gibi eğer ileride bırakmazlar ise Allah akıl fikir versin diyorum ve başka bir şey demiyorum.
 
Son düzenleme:
Üst