Youtube - Google Adsense Sorunu

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün video ekledim sabah 12-1 gibi akşam 12-1 gibi baktığımda 301+ idi bugünse 500 olmuş.
ondan öncede bikaç videoalrım ilzenmişti arkadaşlarıma reklamlarıma tıklatmıştım ama bu olay beni sinir etmeye başladı
niye hepsi sıfıra sıfır ?

Youtube daki analytsic zaten ayrı bi dünyada 500 gösterim var 100 gösterim gözüküyor adsense de keza öyle ben tam anlayamadım bu oalyı biri bana açıklayabilirmi?

ve şurda birinde 4,03 $ gözüküyor diğerinde 0,07 $ hangisini benim kazancım ve niye tahmini kazançlarımda görünmüyor?

n0u8j.png

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yokmu bu konuya açıklık getiricek ?

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hiç kimse ilgilenmiyormu ?

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iyice deliye dönderdiniz adamı kendi kendime konuşuyorum anasayfada gözükmeyince bu forum iş yapmıyor mu yazık

bari başka bişey sorayım ona yardımcı olun.

Peki bu sayı neden 3 gündür böyle. 1507 idi yaklaşık 600 izlenme sayısı arttı 3 günde 1507 den 1515 oldu . mevzuyu kavrayamadığım için yeni videolarda ekliyemiyorum.

Allah aşkına biri bişey söylesin . Teknoloji forumada cevap vermiyosa napıcaz diyanetemi yazıcaz

n1c6b.png

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kazançlar aylık olarak hesaba işliyor, kazançlar kesinleştiği zaman orada görebilirsin.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bendede var bu sorun anlamadım gitti para 0 tabloda bişiler yazıyor

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kazançlar aylık olarak hesaba işliyor, kazançlar kesinleştiği zaman orada görebilirsin.

haziranda görücem yani çok teşekkür ederim gerçekten içten teşekkür ediyorum :)
görüntüleme hakkında bişey biliyomusun peki ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
haziranda görücem yani çok teşekkür ederim gerçekten içten teşekkür ediyorum :)
görüntüleme hakkında bişey biliyomusun peki ?

Youtube izlenimleri geç işliyor bu yüzden öyledir sanırım, arkadaşlarına tıklattırma, izletme işlemleri yapıyorsan kazançlar kesinleşmeden hesabını kapatabilirler.

** Ek olarak; Google Adsense üzerinden değilde Youtube Analytics üzerinden takip etmen gerekiyor.

*** Kesinleşmiş kazancın 10$ olduğunda Pin doğrulaması için ev adresine pin kodu gelecek ( ortalama 3-4 haftalık bir süreç )

**** Kazancın 100$'a ulaştığı zaman ödeme alabileceksin.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Youtube izlenimleri geç işliyor bu yüzden öyledir sanırım, arkadaşlarına tıklattırma, izletme işlemleri yapıyorsan kazançlar kesinleşmeden hesabını kapatabilirler.

** Ek olarak; Google Adsense üzerinden değilde Youtube Analytics üzerinden takip etmen gerekiyor.

*** Kesinleşmiş kazancın 10$ olduğunda Pin doğrulaması için ev adresine pin kodu gelecek ( ortalama 3-4 haftalık bir süreç )

pin kodu nasıl ?

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

arkadaşlarıma tıklattırdım ama ilkgün deneme amaçlı ondan bişey olmaz sanırım sürekli tıklatmaktan bahsediyorsunuz.
yardımınız için teşekkür ederim

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
oraycan ilk kayıt olduktan 1 buçuk ay sonra dolarlar gözükmeye başlayacak, sonraki her hafta ücretler değişmeye başlar, videoyu bügün ekledin mesela, diğer hafta içi ne kadar geldiği o zaman belli olacak. gün gün belli olmaz malesef, her hafta hesaplanıyor paralar.

n1fq7.png

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
oraycan ilk kayıt olduktan 1 buçuk ay sonra dolarlar gözükmeye başlayacak, sonraki her hafta ücretler değişmeye başlar, videoyu bügün ekledin mesela, diğer hafta içi ne kadar geldiği o zaman belli olacak. gün gün belli olmaz malesef, her hafta hesaplanıyor paralar.

n1fq7.png

ilgilendiğin için sanada ayrıca teşekkür ederim :)

istenilen cevaplar bulundu konu kilitlenebilir teşekkürler