aymelek981
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Slm arkadaşlar youTube a girebiliyorum ama video izlemiyorum ve An Error accured" diyor diye bir hata veriyor
Modemi kapatıp tekrar açınızilginiz için tşk ler ama bu yooların hepsini denedim yine de aynı hatayı veriyor
Önce şuradaki programı kur... Program portable zaten.. Sonra ilk çalıştırınca en alttaki Hosts default butonuna tıkla sonra ordaki dns lerden google dns veya opendns yi tıkla sonra çıkan bildirilere tamam dee.. Tarayıcını aç bidaha gir bakalım...
arkadaşım baktın hiçbşey olmuyor ya format at yada youtuba ninjaproxy sitesi üzerinden bi gir bakalım![]()
Önce şuradaki programı kur... Program portable zaten.. Sonra ilk çalıştırınca en alttaki Hosts default butonuna tıkla sonra ordaki dns lerden google dns veya opendns yi tıkla sonra çıkan bildirilere tamam dee.. Tarayıcını aç bidaha gir bakalım...
Arkadaşlar benim Pc de de olmuyor. Önceden sadece Youtube Jacker yükleyip sorunsuz girebiliyordum Youtube a. Ne oldu bilmiyorum artık ne yaptıysam giremiyorum. Yukarıda yazılan herşeyi de uyguladım ama sonuç negatif. Artık benim PC den şüphelenmeye başladım.
Arkadaşlar kendi blog sayfamda nasıl girileceğini açıkladım ihtiyacı olan bakıp ayarlayabilir.
http://gizemdefteri.blogspot.com.tr/2014/04/youtubeye-giris-ayarlar.html