Dns ayarları ile oynamadım,vpn kullanmıyorum. Uzun süredir sıkıntısız çalışıyor.DNS kullanıp sıkıntı yok kısıtlama yok sanmayın... sansür uyguluyorlar...
Kısıtlayan zaten TTnet, Superonline kısıtlamamış olabilir, VPN'de daha yavaş olması da premium olmayan kısıtlı bi VPN denemişsen ondan olabilir.Süperonline'de denedim vpn doğal olarak daha yavaş çıktı. TTnet'te durum niye tam tersi onu çözemedim aklıma takılmadı değil.
Premium zenmate ile denedim. Lokasyon Romanya seçiliydi.Kısıtlayan zaten TTnet, Superonline kısıtlamamış olabilir, VPN'de daha yavaş olması da premium olmayan kısıtlı bi VPN denemişsen ondan olabilir.
Benim de Premium Zenmate, Almanya ile giriyorum. Superonline'da hiç kısıtlama yoksa VPN'den hızlı çıkması normaldir tabi, TTnet'de büyük fark var.Premium zenmate ile denedim. Lokasyon Romanya seçiliydi.
TTnet'te manuel ve otomatik dns fark ediyor mu ? Onu ölçtünüz mü?Benim de Premium Zenmate, Almanya ile giriyorum. Superonline'da hiç kısıtlama yoksa VPN'den hızlı çıkması normaldir tabi, TTnet'de büyük fark var.
Anlamıyorum ki fiber trafiğin neyini rahatlatmaya çalışıyorlar. Demek ki fiber altyapı yok. Fiber bu sonuçta.Yok TTnet işte trafiği rahatlatmak adına yapıyorlar, YouTube kullanımı çok olduğu için böyle birşey yapmışlardır.
googlevideo.com adresini akıllı lokasyonlara ekledim rahat ettim.