sepiti
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 206
arkadaşlar twitch yayını yapıyorum akşamları oyun oynarken bu yayınları youtube hesabıma atmak istedim hatta youtube canlıya başvuruda bulundum kabul edildi ancak nedendir bilmiyorum (3 tahminim var) youtube tarafından hesabım kapatıldı ? desteğe mail 2 defa mail attım sebep göstermiyorlar söyledikleri sadece açmayı düşünmüyoruz diyorlar
tahminlerim ise
1- youtube yi kullandığım chrome ve opera da adblock kullanmam yanında youtube reklam engelleyici kullanmam
2- telefonumda new pipe kullanmam ; reklamsız müzikleri videoları indirebiliyorumda
3- youtube hesabımı annemin oğlumun eşimin telefonları ve evdeki 2 pcdede aktif etmem
sizce bunların yüzündenmi hesabımı kapattılar ?
birde cumartesi gecesi farklı mail ile denedim o mailde yasaklandı acaba ip banmı yemiş oldum ?
tahminlerim ise
1- youtube yi kullandığım chrome ve opera da adblock kullanmam yanında youtube reklam engelleyici kullanmam
2- telefonumda new pipe kullanmam ; reklamsız müzikleri videoları indirebiliyorumda
3- youtube hesabımı annemin oğlumun eşimin telefonları ve evdeki 2 pcdede aktif etmem
sizce bunların yüzündenmi hesabımı kapattılar ?
birde cumartesi gecesi farklı mail ile denedim o mailde yasaklandı acaba ip banmı yemiş oldum ?