Yardım Youtube arama yapınca sağa kayıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aerecky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aerecky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal youtube ana ekranında herhangi bir sıkıntı yok. Ama arama yapınca bütün videolar sağa kayıyor ve küçülüyor başka tarayıcılarda da denedim hepsinde aynı sorun oldu çözemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Screenshot_35.png

barkintasel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de aynı sorun başladı cevabı bulan olabilirse yazsın lütfen

kingnico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Farklı tarayıcılarda da aynı sorun var mı? Tarayıcıda buna neden olan bir eklenti olabilir mi? Tüm eklentileri kapatıp dener misiniz? Ya da tarayıcıyı gizli (incognito) modda açıp deneyebilir misiniz?

aerecky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı tarayıcılarda da aynı sorun var mı? Tarayıcıda buna neden olan bir eklenti olabilir mi? Tüm eklentileri kapatıp dener misiniz? Ya da tarayıcıyı gizli (incognito) modda açıp deneyebilir misiniz?
Farklı tarayıcılardada aynı şekilde ama gizli mod da düzgün çalışıyor eklentilerde sadece adblock aktifti onu da kapatıp denedim ve bir şey değişmedi.

Memo9235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sorunu çözdüm sonunda arkadaşlar. Arama sonuçlarının sağ tarafta çıkmasının sebebi reklam virüsü yüzünden. Chrome girip reklam engelleyicileri kapattıktan sonra tekrar youtube arama yaptım sayfanın sol kısmında reklam çıkıyor. Ama reklam engelleyici olduğu için o kısmı gizliyor biz de o kısmı boş sanıyoruz. Malwarebytes programını indirip tarama yaptım. Programın zararlı bulduğu herşeyi sildim. Pc yi yeniden başlatıp defender ile tekrar tam sistem araması yaptım gene çıkan zararlı bulunan herşeyi sildim. Daha son Revo Uninstaller programını indirip chrome ile alakalı herşeyi temizleyip pcyi yeniden başlattım. Chrome indirip kurdum şuan sıkıntı kalmadı. Öncesi ve sonrası resimleri de ekliyorum

Ekli dosyalar

• chrome.jpg
    chrome.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 172
  • chrome (1).jpg
    chrome (1).jpg
    77 KB · Görüntüleme: 180