Youtube Adsense hakkında bilmek istediklerinizi burdan sorabilirsiniz!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TLqhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TLqhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu başlık altında sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirim 4 yıllık youtube adsense kullanıcısıyım .

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam dostum ben adsense e bağladım hesabımı para kullanmaya açtım ve video seçimi olaraksa şarkıların lyric lerini paylaşmaya başladım iyi de bir izlenmeye ulaşan videolarım var ancak telif hakları nedeniyle para kazanamıyorum her yüklediğim şarkı telif haklarına giriyor yani bunun bir yolu yok mudur?

TLqhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müzik se yok knk sesi değiştirirsin oynarsın ama ozaman da abone ve izlenim kaybedersin . çizgi film anime çalış getirisi çok

drfotograf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar, ben de adsense hesabı açtım yalnız anlamadığım meseleler var. Adsense hesabım blogum ve youtube hesabıma bağlı. Youtube videolarımın bazılarında reklam yayınlanıyor, görebiliyorum. Yalnız bloguma koyduğum reklam alanı boş görünüyor. Hesabım şu an aktif mi bilemiyorum? Aşağıda hesabımla ilgili ekran çıktıları aldım. Bunları yorumlayabilir misin?

Ekli dosyayı görüntüle 10804Ekli dosyayı görüntüle 10805Ekli dosyayı görüntüle 10806Ekli dosyayı görüntüle 10806Ekli dosyayı görüntüle 10807

xlq01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu başlık altında sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirim 4 yıllık youtube adsense kullanıcısıyım .
Hic kazanc elde ettinmi abi yaa?? ben yapaiyorum. yardimci ola bilirmisin?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaslar. Ben adsense degil de baska bi partner sirketi ile kazanmak istiyorum. 1 yil falandir quize girmek istiyorum ama olmuyor. her defasinda auth error hata aliyorm/ Acaba yanlis biseymi yaptim. Ve baska partner siteleri onere bilirmisiniz? Paypal banka kartim elime gecti halaa bisey yapamadm. yardimci olursaniz cok sevinirim/ Simdiden tesekkurler

aliyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüntüleme artırıyorum yardımcı olurmusunuz --- Gönderi Güncellendi ---
Görüntüleme artırıyorum yardımcı olurmusunuz

xlq01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
--- Gönderi Güncellendi ---