Youtube Açılmıyor

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Arkadaşlar Youtube sizde açılıyor mu? SDN' ye çok rahat bir şekilde girebiliyorum fakat Youtube' a girmeye çalışınca sayfa yüklenmiyor.. Benden kaynaklı bir sorun mu yoksa şuan siz de mi giremiyorsunuz? Konuyu gören Youtube' a girip giremediğini yazarsa iyi olur.

Not: Bilgisayarda Safari' den girmeye çalışıyorum.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
evet facebook,youtube ağırlaşmış hatta açılmıyor.Şimdi yine bana provakatör falan diyecekler ama işlerine gelince interneti kullanmasını birlik beraberlik vs. deniyor hatta 10gb ek kota ekletiyorlar ama nedense böyle durumlarda sürekli bir sansür.Neden yani ? Tamam şimdi de birlik olalım.Ayrıca niye karışıyorsun benim internetime ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sosyal medya engelli terör saldırısı var Gaziantep de. VPN denemeyin fayda etmiyor.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bende çok rahat bir erişim var gerçi 3g kullanıyorum belki ondan olabilir .

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Ve bendede yamulmuş bulunmakta mobilede el attılar sanırım :D

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Ve bendede yamulmuş bulunmakta mobilede el attılar sanırım :D
:D:D:D. Gece video izleyip keyif yapmayı planlıyordum. İçine ettiler planımın :expressionless:.. Ayrıca Facebook, Twitter tarzı sosyal medya mecralarında da sıkıntı var şimdi fark ettim.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
:D:D:D. Gece video izleyip keyif yapmayı planlıyordum. İçine ettiler planımın :expressionless:.. Ayrıca Facebook, Twitter tarzı sosyal medya mecralarında da sıkıntı var şimdi fark ettim.

Bende arda nın betise attığı golu izlemeye çalışıyordum baktım olmadı zenmate açtım onunla izledim :D