You have a security problem uyarısı [Çözüldü]

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
windows xp devamlı yanda baloncuk şeklinde bu uyarıyı veriyor..
tıklayında online scan vede avg2009 yükleme çıkıyor ama yüklemiyor
zatende kis 7 kurulu bilgisayarda
ne yapmam lazım
nası çözüm bulabilirim???

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tüm anti-virüs programlarını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Verilen hata güvenlik problemi anlamındadır. Kaldırıp tekrar yüklediğinizde sorun düzelecektir.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
spyware (casus yazılım) yemişsin, ad-aware kurarak tarat bilgisayarını temizle.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bende tam yazıcaktım :D
evet spy mış kendileri , dün bayağı uğraştırdı beni
Malwarebytes'Anti Malware ile tarattırıp temizleyince sorun çözüldü ;)

deniz1324

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler bendede aynı problem vardı Malwarebytes'Anti Malware kurdum tarattım problem çözüldü harika bir şey mutlaka indirin elinizde bulunsun

aleee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadslar bu sorun bendede vardı tavsiye ettiğiniz Malwarebytes'Anti Malware programla pc tertemiz oldu allah razı olsun sizden tşkler

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1

SpyBot Search&Destroy gerçekten çok temiz iş çıkaran bir program ve uzun süre kullanıp bize çok yararları dokunan bir program. Fakat çok çok uzun süren tarama süresi yüzünden artık pek tavsiye edilmiyor.

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
SpyBot Search&Destroy gerçekten çok temiz iş çıkaran bir program ve uzun süre kullanıp bize çok yararları dokunan bir program. Fakat çok çok uzun süren tarama süresi yüzünden artık pek tavsiye edilmiyor.
Haklısın katılıyorum 30 dakika sürüyo...:)

mulayim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle yeşilimsi bir arayüzü olan , ingilizce sisteminiz tehlike altında bir sürü virus girdi temizlemek için bu zimbirtiyi satin alin diyerek kredi kartı bilgilerini isteyen sahte bir antivirüs benimde pc me bulaştı.neler çektirdi nelerr yeni olduğundan olsa gerek hiç bir antivirus yakalamadı.bilgisayarda admin olmama rağmen hiç bir işlem yaptırmıyordu silemiyordum.
sonra sistem geri yükleme yaptım gitti :D

cambaz_4387

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün bir arkadaşım bir siteden virus kapmış, aynı bu problemle karşılaştı kaspersky'ın da gözünden kaçmış:D, spyware doctor kurdu ve temizledi, eski haline döndü.

ebay dosyası çeşitli programlarla birlikte gelen bir reklam dosyasıdır, silinmesinde bir sakınca yok.

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
combofix dene bence ilk önce sonra kaspersky kurup güncelleyip tam bilgisayar taraması yap sorun çözülmez ise format temiz gider =)

yesilimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok teşekkür ederim 'u have security problem' problemin çözümü gerçekten işe yarıyor 'Malwarebytes' Anti-Malware' le tabiki.
Artık bilgisayarımın köşesinde 'you don't have security problem' yazıyor.
yok yok yazmıyor birşey :P