Edirneli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Saol dostum bitti bitti

Fenerbahçeli mod kardeşlerimin bol olmasi dileğiyle sen diğerleri gibi olma kardeşim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@bt38 kardeşim hayırlı olsun seni unuttuk![]()
Hayırlı olsun herkeze ama @bt38 e spor bölümünde çok iş düşüyor, inşallah sabırlısındır allah kolaylıklar versin hepinize.
Hepinize teşekkür ederim öncelikle. @deatmania dan sonra görevin altında ezilmeyiz İnşallah. Kendimi sabırlı biri olarak bilirim ama bakalım önümüzdeki günler ne getirecek. Allah utandırmasın![]()
Hepinize teşekkür ederim öncelikle. @deatmania dan sonra görevin altında ezilmeyiz İnşallah. Kendimi sabırlı biri olarak bilirim ama bakalım önümüzdeki günler ne getirecek. Allah utandırmasın![]()
Olaylara tüm çıplaklığıyla daha yakından tanık olunca bakalım ne kadar dayanabileceksin.
Ben 5 gün veriyorum![]()
Aha yeşermişim... Yok ışıktanmış
görevlerinizde başarılar arkadaşlar. @deatmania 'yı inşallah bir gün süper mod olarak görürüz. Mavilerimizin maşallahı var.
Ateşten gömlek giydik de haberimiz mi yok ya![]()
Ateşten gömlek giydik de haberimiz mi yok ya![]()
Adil?Hayırlı olsun. Yeni spor moderatörümüz Fenerbahçeliymiş. Görevinde başarılar, önceden beri var olan adil yönetimi sürdürmesi dileğiyle.
Adil?
Kusura bakma ama @deatmania tarafsız olamıyordu. kanımca bu nedenle görevinden ayrılmak istedi.
Umarım yeni arkadaşımız tarafsız olmayı başarabilir.
Ayrılan arkadaşlara teşekkür eder, yeni gelenlerede başarılar dilerim.