Yönetime Katılan Arkadaşlarımız ve Görev Değişiklikleri

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] dışında mod adaylarının hiçbirini tanımıyorum, pek aktif değiller galiba :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar..

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hayırlı olsun arkadaşlar.

Ateşli gömleği sana verdim, hadi bakalım. :D @bt38

Fenerbahçeli mod kardeşlerimin bol olmasi dileğiyle sen diğerleri gibi olma kardeşim:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@bt38 kardeşim hayırlı olsun seni unuttuk :)

Hayırlı olsun herkeze ama @bt38 e spor bölümünde çok iş düşüyor, inşallah sabırlısındır allah kolaylıklar versin hepinize.

Hepinize teşekkür ederim öncelikle. [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] dan sonra görevin altında ezilmeyiz İnşallah. Kendimi sabırlı biri olarak bilirim ama bakalım önümüzdeki günler ne getirecek. Allah utandırmasın :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hepinize teşekkür ederim öncelikle. @deatmania dan sonra görevin altında ezilmeyiz İnşallah. Kendimi sabırlı biri olarak bilirim ama bakalım önümüzdeki günler ne getirecek. Allah utandırmasın :)

Amin inşallah. Biz gerekli testleri yaparız merak etme. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hepinize teşekkür ederim öncelikle. @deatmania dan sonra görevin altında ezilmeyiz İnşallah. Kendimi sabırlı biri olarak bilirim ama bakalım önümüzdeki günler ne getirecek. Allah utandırmasın :)

Olaylara tüm çıplaklığıyla daha yakından tanık olunca bakalım ne kadar dayanabileceksin.
Ben 5 gün veriyorum :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Aha yeşermişim... Yok ışıktanmış :P
görevlerinizde başarılar arkadaşlar. @deatmania 'yı inşallah bir gün süper mod olarak görürüz. Mavilerimizin maşallahı var.

Tek hayalim. Kendimden çok istiyorum. Biz doyduk, o yükselsin.

[MENTION=105823]bt38[/MENTION] bildiğim kadarıyla spor bölümün ilk Fenerbahçeli moderatörüsün. Umarım en adaletlisi de olursun :)

[MENTION=194661]eSa[/MENTION], abi seni ikna etmek için yaptıklarım aklıma geldi ya. İyi ki varsın..

Başarılar dostlar.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlısı olsun.Forum ve Bizler için bu değişiklikler.
Özellikle Spor Bölümü için geç bile kalınmıştı.
Kolay gelsin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Özellikle spor bölümünü seçen şanslı kişiye (yoksa çılgın mı demeliydim :devil2:) 2, hayır... 3 kat bol şans dilenmesi gerekiyor :laugh: Ciddiyim :mellow:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ateşten gömlek giydik de haberimiz mi yok ya :D

Sen öldün ağlayanın yok desek daha doğru olur :D

Biz, elinizi korkak alıştırmamanız gerektiğini..
Gaddar, kötü ve insafsız olmanız gerektiğini yavaş yavaş öğreteceğiz size :devil:

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] yaptığın hiç olmamış bide yerine Fenerbahçeli [MENTION=105823]bt38[/MENTION] arkadaşımız gelmiş ee biz kime sarıcaz :D..senin olduğun bölümlere gelir tartışma çıkartırız bak kurtulamazsın öyle kolay :)..

herkese görevinde başarılar [MENTION=105823]bt38[/MENTION] arkadaşım sanada bol şans ve sabır diliyorum..

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
@deatmania yaptığın hiç olmamış bide yerine Fenerbahçeli @bt38 arkadaşımız gelmiş ee biz kime sarıcaz :D..senin olduğun bölümlere gelir tartışma çıkartırız bak kurtulamazsın öyle kolay :)..

herkese görevinde başarılar @bt38 arkadaşım sanada bol şans ve sabır diliyorum..

Teşekkür ederim. Fenerbahçeli olduğum doğrudur ama yorumlarım genelde tarafsızdır. Fazla yormamanız dileğiyle.. :D

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar forum moderatörlüğünden bahsediyoruz, abartmayalım :) Görende forum modluğu değilde Futbol Federasyonu Başkanlığı yada milyon dolarlık şirkete ve beraberinde binlerce işçiye CEO'luktan bahsediyoruz sanacak.

---
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] , arkadaşım hayırlısı olsun, yaşın genç umarım üstüne fazla gelmezler :) Foruma paralel olarak gerçek hayattaki kariyerinde de yükselirsin inş, ihmal etme sakın gerçek hayatını. Bazılarının aksine forum modluğu kariyerinin zirvesi değil başlangıcı olması dileğiyle.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hayırlı olsun. Yeni spor moderatörümüz Fenerbahçeliymiş. Görevinde başarılar, önceden beri var olan adil yönetimi sürdürmesi dileğiyle.
Adil?

Kusura bakma ama [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] tarafsız olamıyordu. kanımca bu nedenle görevinden ayrılmak istedi.

Umarım yeni arkadaşımız tarafsız olmayı başarabilir.

Ayrılan arkadaşlara teşekkür eder, yeni gelenlerede başarılar dilerim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
@deatmania yaptığın hiç olmamış bide yerine Fenerbahçeli @bt38 arkadaşımız gelmiş ee biz kime sarıcaz :D..senin olduğun bölümlere gelir tartışma çıkartırız bak kurtulamazsın öyle kolay :)..

herkese görevinde başarılar @bt38 arkadaşım sanada bol şans ve sabır diliyorum..

Her tartışma çıkaran senin gibi olsa keşke. :)

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Adil?

Kusura bakma ama @deatmania tarafsız olamıyordu. kanımca bu nedenle görevinden ayrılmak istedi.

Umarım yeni arkadaşımız tarafsız olmayı başarabilir.

Ayrılan arkadaşlara teşekkür eder, yeni gelenlerede başarılar dilerim.

Bence sizin baskılarınızdan dolayı ayrıldı o bölümden. Ben iyi yönettiğini düşünüyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tum arkadaslarima hayirli olsun yeni gorevleri...