Yönetime istifa çağrısı

Reaksiyon puanı
10,327
[h=3]F.Bahçe taraftarlarından Aziz Yıldırım'a tepki[/h]

260620132308529904786.jpg

Fenerbahçeli bir grup taraftar, Şükrü Saracoğlu Stadı önünde toplanarak, başkan Aziz Yıldırım ve yönetimini istifaya çağırdı.

Sarı lacivertli takımın Avrupa kupalarından men cezası alması üzerine toplanan yaklaşık 300 taraftar, meşale yakıp tezahüratlar yaparak başkan Aziz Yıldırım ve yönetimini istifaya davet etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Migros tarafındaki Fenerium tribünü önünde toplanan taraftarlar, "Cas'mayın istifa edin" yazılı pankart açarken, "Hesap versene Aziz Yıldırım hesap versene", "Yönetim istifa", "Taraftar çıldırdı, Ali Koç'u istiyor" şeklinde tezahüratlar yaptı.

Taraftarlar bir süre tezahürat yaptıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

kaynak

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Beşiktaş ve Fenerbahçeyi yakanlar artık futboldan ellerini çeksinler yeter artık yeter,yıllarca şike yapanlar bir yerleriyle gülüyorlar çok yazık çok.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yillardir şikeye maruz kalanlar da her yerleriyle guluyorlar @baris772

tupcuyle fenerli gidecek futbol mu temizlenecek? sanmam ama ilk adimi atmadan da yol alinmaz degil mi...

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=185315]Snipertr[/MENTION] keser döner sap döner gün gelir hesap döner

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim bu ülkede bitsin artık pis işler herşey rant oldu yazık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bizim cennet vatanımızda herşeymi para yahu Digitürk ligtv bile herşeye müdahale ediyor ne olacak halimiz acaba ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Mertis önünde azizi omuzlarda karşılayanlar bu seferde istifa diye toplanmışlar...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
yillardir sikeye maruz kalanlar da her yerleriyle guluyorlar @baris772

tupcuyle fenevli gidecek futbol mu temizlenecek? sanmam ama ilk adimi atmadan da yol alinmaz degil mi...

Biryerden başlamak gerekli...

Bizi bu hale düşürenlerden hesap sormayacağız da kimden soracağız?

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şike şike şampiyon olmak
fenerliiler bu lafı söylemeye devam edecek mi
merak ediyom

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkes Fenerbahçe'ye yükleniyor da, yüklenen takımın taraftarlarının başkanları sütten çıkmış ak kaşık mı?
Herkes Aziz Yıldırım'ı eleştiriceğine biraz da Platini'yi eleştirsin. He ben Aziz Yıldırım'ı korumuyorum elbette ki defolup gitmesini istediğim Fenerbahçe'de 2 kişi vardı. Biri Aykut Kocaman diğeri ise Aziz Yıldırım. Sadece takıma zararları vardı. Ama biraz da mantıklı bakmak lazım. Platini gibi bir adam Belhanda'ya şike yaptırıp, eski kulübünü kümeden kurtarıyorsa futbol zaten bitmiştir. İstersen Türkiye ister, Fransa hiç fark etmez.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Herkes Fenerbahçe'ye yükleniyor da, yüklenen takımın taraftarlarının başkanları sütten çıkmış ak kaşık mı?
Herkes Aziz Yıldırım'ı eleştiriceğine biraz da Platini'yi eleştirsin. He ben Aziz Yıldırım'ı korumuyorum elbette ki defolup gitmesini istediğim Fenerbahçe'de 2 kişi vardı. Biri Aykut Kocaman diğeri ise Aziz Yıldırım. Sadece takıma zararları vardı. Ama biraz da mantıklı bakmak lazım. Platini gibi bir adam Belhanda'ya şike yaptırıp, eski kulübünü kümeden kurtarıyorsa futbol zaten bitmiştir. İstersen Türkiye ister, Fransa hiç fark etmez.

Federasyon bir şey yapmazsa UEFA karışır. Nitekimde öyle oldu. Sen zamanında puan silme dahi olsa ceza kesebilseydin şuan bu cezaları yemezdin.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uefa da öle diyo :D
suçu sabit olan video görüntüleri olan suçlarını kabul etmiş bir klube ceza vermiyor ama... Ve ülkemizin sözde guzide bir klubünün başkanı eufa disiplin kurulunun 2 takıma ceza vereceğini çok emin bir şekilde söylüyor üstelik disiplin kurulu kararı olmadan...
Eğer senin bahsettiğin uefa buysa hani derler ya çok da bilmem ne ben de öyle diyorum o istediğini desin

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
suçu sabit olan video görüntüleri olan suçlarını kabul etmiş bir klube ceza vermiyor ama... Ve ülkemizin sözde guzide bir klubünün başkanı eufa disiplin kurulunun 2 takıma ceza vereceğini çok emin bir şekilde söylüyor üstelik disiplin kurulu kararı olmadan...
Eğer senin bahsettiğin uefa buysa hani derler ya çok da bilmem ne ben de öyle diyorum o istediğini desin

uefa da fifa da keşke loca yapabilsek
Fransanın romanyanın yapabildiğini bizde yapsak
ama suçunu her seferinde diğer takımların üzerine atan bir aziz yıldırım var
her seferinde her demecinde sürekli atar yapan
hem feneri hem türk futbolunu buraya getiren
burnundan kıl aldırmayan
aziz yıldırımın bunca yaptıklarını gördükten sonra bu uefa kararı çok az
iki YILDIRIM türk futbolunu bu noktaya getirdi işte
ikiside futbol cahili ikiside futboldan anlamayan bu işlerden anlamayan bu işlerin amatörleri
biri tüpçü biri müteahhit
gitsinler parayı yönetsinler

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yeter birileri çeksin futbolumuzdan ellerini !

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uefa da fifa da keşke loca yapabilsek
Fransanın romanyanın yapabildiğini bizde yapsak
ama suçunu her seferinde diğer takımların üzerine atan bir aziz yıldırım var
her seferinde her demecinde sürekli atar yapan
hem feneri hem türk futbolunu buraya getiren
burnundan kıl aldırmayan
aziz yıldırımın bunca yaptıklarını gördükten sonra bu uefa kararı çok az
iki YILDIRIM türk futbolunu bu noktaya getirdi işte
ikiside futbol cahili ikiside futboldan anlamayan bu işlerden anlamayan bu işlerin amatörleri
biri tüpçü biri müteahhit
gitsinler parayı yönetsinler

Bir FenerBahçeli Olarak Aziz YILDIRIM'ı zerre kadar sevmiyorum. Ama bu saygı duymadığım anlamına gelmez. İnşallah tez zamanda bırakır ve gider. Fakat söylemiş olduğun futboldan zerre kadar anlamıyor lafı biraz yanlış oldu sanki 15 yıl türkiyenin en büyük klubünde başkanlık yapmış bir adam beyin özürlü olsa bile futbolu öğrenir.
Not: Türkiyenin en iyi klubü tabiri benim bakış açım kimseyi bağlamaz.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım artık sadece fb ye değil tüm kuluplere, federasyona ve ülkeye zarar vermeye başladı. FB daha iyi bir başkanı hak ediyor. Her eleştiriyi düşmanlık olarak algılamayın aynı gemideyiz hepimiz.

Reaksiyon puanı
10,327
şike şike şampiyon olmak
fenerliiler bu lafı söylemeye devam edecek mi
merak ediyom

yahu bir bitmediniz be, yetti artık yav bu zırvalar, saçmalıklar.
platini bağlantılı kurulan büyük oyunu bilmiyor değiliz.
son dakkalarda elimizden alınan iki şampiyonluğumuz var.
hangi yollarla bunun başarıldığını ALLAH biliyor elbet... De,
ortalığı birbirine katan Trabzon avanesi sadece kendi canlarının yandığını söylerken işin bu tarafını her ne hikmetse hiç görmek istemiyor.

bu konulara hiç yazmak istemedim uzun zamandır, ne ki, bunca insafsız ve nâmertçe yapılan ithamlar kabak tadı verdi artık.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Geçiniz.. En az 3 sezon daha Aziz Yıldırım kalmalı.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İstifa çağrıları fln, sizi gidi darbeciler sizi :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bu darbeyi Beşiktaş'da yedi hani onlar bu kadar sorun etmiyor.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Biz sorun yaratanları kısmen tasfiye ettik, savunmamaızı yaptık, tahkim kurulunun kararını beklemek dışında yapacak birşeyimiz yok :)

Olay bu kadar basit. Cemal Nalga olayında GS'da sorumluluları tasfiye etti ama yine de cezayı yedik. Lakin bu kadar sorun etmedik. + Bir de o olay hazırlık maçında olmuştu düşünün artık :)

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Federasyon bir şey yapmazsa UEFA karışır. Nitekimde öyle oldu. Sen zamanında puan silme dahi olsa ceza kesebilseydin şuan bu cezaları yemezdin.

Şikeyi ahım şahım yapan UEFA Başkanı gelip şike ile bizi suçlaması gerçekten gülünç bir olay.

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yahu bir bitmediniz be, yetti artık yav bu zırvalar, saçmalıklar.
platini bağlantılı kurulan büyük oyunu bilmiyor değiliz.
son dakkalarda elimizden alınan iki şampiyonluğumuz var.
hangi yollarla bunun başarıldığını ALLAH biliyor elbet... De,
ortalığı birbirine katan Trabzon avanesi sadece kendi canlarının yandığını söylerken işin bu tarafını her ne hikmetse hiç görmek istemiyor.

bu konulara hiç yazmak istemedim uzun zamandır, ne ki, bunca insafsız ve nâmertçe yapılan ithamlar kabak tadı verdi artık.
FBI CIA ve KGB ortaklaşa fbyi birirdi.Ali şenin Rusya mafyası uzantıları olduğu söyleniyor.Ali şen halleder bu işi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ne takımmışız uefayı bile kafalayıp oyun hazırlamışız :) ciddi ciddi buna inanıyor bide insanlar, hayır hayal dünyanıza girelim tamam da fb kim ki uefa platini galatasaray fbı cıa :) toplanıp büyük oyun yapacak adam yerine koyup, kendinizi nimetten sanmanız yokmu ona bitiyorum ben asıl.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Şikeyi yap ya da teşebbüs et..
Türlü kirli oyunların içinde başrol ol..
Bedel ödemeye gelince, bize oyun oynuyorlar de.. :)