Yönetim bu görüntülere ne diyecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeZZa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeZZa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;7PY4z0JbaHs]http://www.youtube.com/watch?v=7PY4z0JbaHs[/video]

Basın toplantısı yapmaya ne gerek vardı

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ta ordan nasıl maçı izliyorlar zevk alıyorlarmı acaba maça gidiceksen kombine alıcaksın :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ta ordan nasıl maçı izliyorlar zevk alıyorlarmı acaba maça gidiceksen kombine alıcaksın :D

Özellikle kale arkasında koltuklara çıkarak maç izleyenlere tavsiye ettiğim köşedir. Yüksekten bakmak istiyorsan git yukarı değil mi. Koltuklara neden basarlar.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Özellikle kale arkasında koltuklara çıkarak maç izleyenlere tavsiye ettiğim köşedir. Yüksekten bakmak istiyorsan git yukarı değil mi. Koltuklara neden basarlar.
Ama ordan sadece sahanın yarısını net görebilirsin diğer yarı sahayı zor görürsün tam sahanın ortasında ve önlerde oturman lazım ben pek tavsiye etmıyorum para vericeksem değecek sadece bagırmakla olmaz düşünsene

Pozisyonu göremıyorum ama en öndekiler bagırınca aha demek önemli bişey oldu bende bağırayım gibi bişey :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sahanın tamamı ve tribünler net görünüyor bu statta. Bazı statlarda en üste çıkınca (Elazığ Atatürk Stadı) sadece karşı saha çizgisine kadar görünüyor neredeyse. Karşı tribünü izleyemiyorsun.

Görüş açısında çatı olunca da izlenmiyor.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir iki hadsiz yüzünden tüm kulüp ve taraftarlar suçlanamaz. Ancak bu bir iki taraftarın X kulübünden çıkması X kulübünün ayağını denk almasını gerektirir!

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bir iki hadsiz yüzünden tüm kulüp ve taraftarlar suçlanamaz. Ancak bu bir iki taraftarın X kulübünden çıkması X kulübünün ayağını denk almasını gerektirir!

Birkaç ay önce Kadıköy'de maç izledim. Çakmak cebimden bozuk paraları çıkartıp çöpe attıran güvenlik görevleri, muz, meşale gibi şeylerin içeri alınmasına nasıl göz yumuyor?

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Muzu sokmuştur bir yerine girmiştir. :D Kimse anlamaz muz olduğunu :P :D :D Meşaleyi de artık çok farklı bir yerine sokması lazım anlaşılmaması için ama :D O kadar değildir. :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Elazığ'a davulun içinde getirmişlerdi.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
saha yansımamış...sorun yok...