Yöneticilere

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByBerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar

Bu üye olmadan konu yazma olayı cevaplama çok kötü oldu bence çünkü kaç sene önceki konuya yorum yazılıyor yeni konular görünmüyor başka bir çözüm uygulanması gerektiğini düşünüyorum.
Belki benim gibi düşünen arkadaşlarda vardır ?

Teşekkürler.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar

Bu üye olmadan konu yazma olayı cevaplama çok kötü oldu bence çünkü kaç sene önceki konuya yorum yazılıyor yeni konular görünmüyor başka bir çözüm uygulanması gerektiğini düşünüyorum.
Belki benim gibi düşünen arkadaşlarda vardır ?

Teşekkürler.
Benim bildiğim üye olmayan biri normalde yorum yaptığı zaman moderatör onaylamayana kadar o yorum konuya eklenmiyor, burada hata o yoruma onay veren moderatörde.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yani bi ara sdn kalitesi düştü diye üye alımını kapatcaklardı şimdide böyle yaptılar böyle dahada düştü

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Kalitenin düştüğünü nereden çıkarıyorsunuz? burada büyük bir platformu yönetiyoruz, genç ve dinamik yönetim kadromuzla her zaman yenilikler peşinde sizleri memnun etmeye çalışıyoruz ancak siz de hak verirsiniz ki herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değil, bahsettiğiniz konu hakkında da büyük hassasiyet gösteriyoruz, yolunda gitmeyen bir şeyle karşılaştığınızda durumu çevrimiçi bir yönetici arkadaşımızla paylaşırsanız en kısa zamanda çözüleceğinden kuşkunuz olmasın..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
yani bi ara sdn kalitesi düştü diye üye alımını kapatcaklardı şimdide böyle yaptılar böyle dahada düştü

Bu yeri kaliteli yapan sensin, benim , diğer SDN üyeleri ve yöneticileri...

Bazen hortlak konuları bende görüyor ve garipsiyorum ama neticede burası bir paylaşım platformu. Paylaşmak ve sohbet etmek için burdayız. Eğerki paylaşmayı düşündüğümüz konu bir kaç yıl dahi önceden açılmışsa bile yeni bir konu açmaktan, açılmış bir konu üzerine yazmak daha derli toplu ve faydalı olacaktır.

Bırak üye olanlar gibi üye olmadan da yazmak isteyenler sunulan kurallar çerçevesinde yazsın ne olacakki..

Ben şimdiye kadar forumda hiçbir yeni konuyu kaçırmadım ve kaçırmamakta çok basit. Bu forumda gördüğüm seviye kadar hiçbir sanal ordamda seviye görmedim. Elbet bazen kızacağız, yadırgayacağız ya da alınacağız. İnsanız neticesinde... Ön yargılı olmamak lazım ;)

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kalitenin düştüğünü nereden çıkarıyorsunuz? burada büyük bir platformu yönetiyoruz, genç ve dinamik yönetim kadromuzla her zaman yenilikler peşinde sizleri memnun etmeye çalışıyoruz ancak siz de hak verirsiniz ki herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değil, bahsettiğiniz konu hakkında da büyük hassasiyet gösteriyoruz, yolunda gitmeyen bir şeyle karşılaştığınızda durumu çevrimiçi bir yönetici arkadaşımızla paylaşırsanız en kısa zamanda çözüleceğinden kuşkunuz olmasın..

Hatırlarsan bi ara üye alımı kapancaktı yöneticiler kalite düştü diyodu

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
berk emin ol bu konu ile çalışma yapılıp düzeltilecektir..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bende [MENTION=19025]AliA[/MENTION] 'dan şikayetçiyim post kasıyor. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şu üye yasaklama butonu neredeydi? :P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Post kasıyo diyeninde pek az postu az olsa. :P

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hani belki yanlış anlaşılabilirm fakat gerçekten ben böyle düşünüyorum önceden üye alımını kapatalım kalite düştü diyenler şimdi böyle yaptı böyle dahada kötü oldu diye düşünüyorum . neyse ben derdimi anlatabilmişimdir umarım iyi forumlar

o konudan [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] mod un yazdığını buldum
Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.

şimdi böyle yapılsa daha iyi değilmi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şimdi böyle yapılıyor zaten. :)

SMS doğrulaması yapılmadan kimse üye olamıyor.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Konu hortlamasinin bence hic bir zarari yok fkat bu konu hakkinda soyle bir problem var; bazen konu altlarinda yardim falan istiyorlar, ismi cismi belli olmadigindan ve herhangi bir geri donus alamadigimizdan kimsenin yardim edesi gelmiyor. Gormezden gelmeyi beceremedigimizden bazi konular hic oluyor. Yonetim yardim mesajlarina onay vermese daha saglikli oolur diye dusunuyorum.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şimdi böyle yapılıyor zaten. :)

SMS doğrulaması yapılmadan kimse üye olamıyor.

peki bu üye olmadan konuya cevap yazanlarda dahil mi

Konu hortlamasinin bence hic bir zarari yok fkat bu konu hakkinda soyle bir problem var; bazen konu altlarinda yardim falan istiyorlar, ismi cismi belli olmadigindan ve herhangi bir geri donus alamadigimizdan kimsenin yardim edesi gelmiyor. Gormezden gelmeyi beceremedigimizden bazi konular hic oluyor. Yonetim yardim mesajlarina onay vermese daha saglikli oolur diye dusunuyorum.

tam demek istediğim bu

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Üye olmadan mesaj yazan kişilerin mesajları moderatör onayından geçiyor.

Saçma sapan, hakaret/küfür içeren ve bunlar gibi uygunsuz mesajlara onay verilmiyor.

Konuların eski ve yeni olması önemli değil. Herkes istediği konuya konunun içeriğine uygun bir şekilde mesaj yazabilir.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
neyse sadece bi istediğimi belirtmiştim iyi forumlar

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
o konudan @erenberk mod un yazdığını buldum
Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.

şimdi böyle yapılsa daha iyi değilmi

AliA'nın da söylediği gibi o zaman söylediğim sistem şu an uygulanıyor zaten.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Üye olmadan mesaj yazan kişilerin mesajları moderatör onayından geçiyor.

Saçma sapan, hakaret/küfür içeren ve bunlar gibi uygunsuz mesajlara onay verilmiyor.

Konuların eski ve yeni olması önemli değil. Herkes istediği konuya konunun içeriğine uygun bir şekilde mesaj yazabilir.

SDN okurlarının çok sayıda anlamsız, asılsız, saçma mesajlarını gördüm.

Konu eski sizin için fark etmeyebilir ancak benim için fark eder.
Ben siteye girdiğimde sadece yeni mesajlara bakıyorum. İlginç bişey varmı? Yardımcı olabileceğim bişey varmı?

Neden 3 sene önceki mesajları okuyayım zaman kaybedeyim?

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
güncelliğini yitirmemişse eski konuya mesaj yazmanın zararı değil faydası vardır belki sorunun cevabı yeni bulunmuştur bunun yerine güncelliğini yitirmiş yada saçma sapan bir sürü konu var bence onların biraz temizlenmesi lazım

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Modlar okadar güzel cevaplar vermiş ki sorulara ben birşey diyemez oldum bundan sonra konuyu okuyup direk yorum yazacağım verilen cevapları okuyunca adamın hevesi kesiliyor arkadaş

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim üye olmayan biri normalde yorum yaptığı zaman moderatör onaylamayana kadar o yorum konuya eklenmiyor, burada hata o yoruma onay veren moderatörde.

Kendi fikrimi söylüyeyim. SDN büyük bir platform. Herkese açık olmayı ve ulaşmayı hedefleyen bizler için kurulmuş bir platform hemde. Diğer forumlar gibi mesaj yazmak için üye ettirip hit yapmaya çalışmıyor. İstiyor ki insanlar kendi istekleriyle gelsin. Bu vizyonun değiştiğini hiç sanmıyorum bundandır yani kardeşim. Ama bence de üye olmayan kişilerin yorumlarının onaylanması güzel fikir.