Yönetici Olarak Çalıştırma

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar proğram falan yüklerken Yönetici Olarak Çalıştır komutunu ben göstermesini istemedim yani yönetici olarak çalıştır dediğimde hemen proğram açılıyor bunun herhangi bir sorunu olurmu? olursa da bunu geri nasıl eski haline getirebiliriz?

(o işlemi yaptığım yer yönetici olarak çalıştır komutuna bastıktan sonra çıkan pencereden mavi yazıya tıkladım)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
:) yok aslında problem değil kafama takılmıştı onun için

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Başlat çalıştıra uac yazıp enter a basın.
Gelen ekranda, en alta çekersen çubuğu, hiçbir şeyde uyarı vermez.Direkt çalıştırır.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende onu yaptım zaten bir zararı olurmu diye sadece sordum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yardım edermisiniz bilgisayarım winows 7 bilgisayar bazen kendilinden bazı programları yönetici olarak çalıştırıo çalıştırıncada evet denmiyo lütfen yardım edin arkadaşlar.:crying::crying::crying::crying::crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn programı yönetici çalıştırmak istemiyorum ama yönetici çalışıyor
lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarımı yönetici olarak açamıyorum acil yardım

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
SDN okurları bitmiş konuları lütfen güncel yapmayalım. :)

arkadaşlar yardım edermisiniz bilgisayarım winows 7 bilgisayar bazen kendilinden bazı programları yönetici olarak çalıştırıo çalıştırıncada evet denmiyo lütfen yardım edin arkadaşlar.:crying::crying::crying::crying::crying:
Yüklediğiniz yazılımlarla ilgili görmek istemiyorsanız msconfig ten kaldırabilirsiniz evet dememe olayı standart kullanıcı olabilirmisiniz?

bn programı yönetici çalıştırmak istemiyorum ama yönetici çalışıyor
lütfen yardım
Standart hesapta olmuyor diye biliyorum yönetici iseniz sağ tık yönetici olarak çalıştır demeniz yeterli.

bilgisayarımı yönetici olarak açamıyorum acil yardım
Standart kullanıcı iseniz açamassınız yönetici hesabınız varsa nasıl bir hata alıyorsunuz?

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kime windows kurarsam kurayım ilk iş UAC'ı kapatmak. Ben gerek durmuyorum. Yönetici olarak çalıştırmanın bir zararı da yok.