Yoncu.com Bilişim çözümleri siz değerli arkadaşlara tavsiyemdir.

Yoncuden Sipariş Yapmayı düşünüyormusunuz ?

  • Evet.

    Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır.

    Kullanılan: 1 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2

Bu konuyu okuyanlar

Ayaz Yamaç

Öğrenci
Cezalı
Katılım
22 Nisan 2016
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba, bilindiği gibi yoncu.com bilişim çözümleri çok kaliteli bir hizmet ve en iyi hizmeti veren hosting sitelerinden bir tanesidir. Hatta bence ilk 5 site için anket açılsa yöncü ilk 5 girmeyi kesinlikle hak edebilir.

Bu siteyi övmemim en büyük nedeni kesinlikle verdikleri hizmet kaliteleridir. En geç Maximum 1 saate destek istediğiniz konuda sizlere detaylı bir şekilde yardım ediliyor. Hatta hoşuma giden bir diğer konu ise, yoncu.com da sörf yaparken bizimle çalışmak istermisiniz? bölümünde iş alım şartlarından Sigara ve alkol kullanmayan, genç, azimli, öğrenme isteği olan, kişiler ile çalışmaları. Sizde yöncü bilişim çözümlerinde çalışmak istiyorsanız burdaki linke tıklayarak başvuru gönderebilirsiniz.

Yoncu.com'un sunduğu 0.1 tl'den başlayan fiyatlar ile kendi hostinginizi açabilirsiniz. 0.1 tl'den hosting sahibi olmak için buraya tıklayarak kendi paketinizi oluşturabilirsiniz.

Şahane bir fırsat daha olan ise 38.99 TL'ye sınırsız hosting ve 1 yıllık ücretsiz .com domain böyle bir kampanya şuana kadar hiç bir yerde göremedim. Üstelik alacağınız hosting'in sınırsız olmasıda cabası :) Hemen sınırsız hosting almak için tıklayın
Üstelik kendi sitenizi oluşturmak için iyi bir tasarımcı olmanıza gerek yok. Yoncu hazır site uygulamasıyla sürükle bırak özelliği ile kendi sitenizi kolayca ve hızlıca oluşturabilirsiniz. Temalar ücretsiz çokça temalar var.

Sanal Sunucu Hizmetleri

VDS Sunucu:

  • 512MB Ram, 25GB HDD - 20 TL
VPS Sunucu:
  • 256 Ram, 10GB HDD - 7 TL
U4eU.png

Üstelik hızlı ve güvenilir bir şekilde ödeme seçenekleri bulunmakta. Paypal, kredi kartı, mobil ödeme, ttnet ile ödeme, ve en cazibi veresiye ödeme sistemi bulunmakta.
https://www.yoncu.com
 
Son düzenleme:
Üst