YKS Hedefiniz

Mars!

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
439
Soru açık ve net: "Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda hangi üniversitenin ne bölümünü hedefliyorsunuz?" Ben henüz 10'um hedefim Boğaziçi Tıp(!):D Ayrıca oldlar da tavsiye ve önerilerini yazarlarsa iyi olur:)

Not: Boğaziçi'nde TF olmadığını biliyorum.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
Tek tavsiyem birak oyunlari, sosyal medyayi, sana zaman kaybettiren ve aklini mesgul eden ne varsa ve otur calis. 6-7 ay bir sey kaldi galiba bir sey kaybetmezsin yani. Ben son aya kadar LoL oynuyordum, bos bos islerle ugrasiyordum sanki birkac ay sonra yapamayacakmisim gibi. Sonuc: 4 puanla yazilim muhendisligini kacirdim bilgisayar muhendisligi okuyorum. Su an iyi ki kacirmisim diyorum o ayri :p

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Arkadaşlar hangi bölüm olursanız olun Türkçe ve matematik günlük programınızda olsun.

Mars!

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
439
Tek tavsiyem birak oyunlari, sosyal medyayi, sana zaman kaybettiren ve aklini mesgul eden ne varsa ve otur calis. 6-7 ay bir sey kaldi galiba bir sey kaybetmezsin yani. Ben son aya kadar LoL oynuyordum, bos bos islerle ugrasiyordum sanki birkac ay sonra yapamayacakmisim gibi. Sonuc: 4 puanla yazilim muhendisligini kacirdim bilgisayar muhendisligi okuyorum. Su an iyi ki kacirmisim diyorum o ayri :p
Benim daha 29-30 ayım var:D

GökayBAYRAK

Asistan
Reaksiyon puanı
125
Vallahi 4 yıllık herhangi bir bölüm work and travel ile her yaz tatilinde gidicem para biriktirip 4 yıl sonra kendi işimi kurucam.

xdal

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Bu sene tutturduk istediğimiz bölümü çok şükür. İnş siz de kazanırsınız gönlünüzden geçeni

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Seneye bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olacağım inşallah. Bizim bir DGS maratonu olacak. Staj zamanı yazılım ve DGS'ye çalışmaya başlayıp halledeyimde kurtulayım.

salihSR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Soru açık ve net: "Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda hangi üniversitenin ne bölümünü hedefliyorsunuz?" Ben henüz 10'um hedefim Boğaziçi Tıp(!):D Ayrıca oldlar da tavsiye ve önerilerini yazarlarsa iyi olur:)

Not: Boğaziçi'nde TF olmadığını biliyorum.
şu an 12.sınıfım tyt de şu anda 94 , 95 net yapıyorum ayt de eksiklerim var benimde hedefim tıp ama nere olursa olsun o pek önemli değil :) tavsiyeniz olursa bende bekliyorum

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
şu an 12.sınıfım tyt de şu anda 94 , 95 net yapıyorum ayt de eksiklerim var benimde hedefim tıp ama nere olursa olsun o pek önemli değil :) tavsiyeniz olursa bende bekliyorum
Tıp okuyup doktor olacaksan tek ricam doktor olduğunuz zaman hastalara kötü muamele davranmayın.

Mars!

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
439
TYT'de 94-95 az bence abi tıp için. Ama umarım sınava kadar tüm eksiklerini kapatıp istediğin TF'ni kazanırsın ?.

salihSR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Tıp okuyup doktor olacaksan tek ricam doktor olduğunuz zaman hastalara kötü muamele davranmayın.
yok knk ayıp ediyosun yapmam öyle birşey ilk kural saygı
Mesaj otomatik birleştirildi:

TYT'de 94-95 az bence abi tıp için. Ama umarım sınava kadar tüm eksiklerini kapatıp istediğin TF'ni kazanırsın ?.
inş knk tıp kazanırsam yazarım buraya :)

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Trakya Üni İngilizce Öğretmenliği birinci sınıfım ama MSÜ Kara Subay için tekrar sınava girsem mi diye düşünüyorum. Bu sene girdiğim sınavda Kara Astsubay gelmişti ucu ucuna. Ailem falan öğretmenlik git dedi o yüzden astsubaylığa girmedim.