Yine Yeni Oyun Kanalı?

sellim81

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Biliyorum hepiniz sıkıldınız, doydunuz ancak ben de üniversiteden kalan zamanlarımı değerlendirmek için bir YouTube Oyun kanalı açtım. Geçtiğimiz dönemlerde yönettiğim web sitemi satarak şimdi bu işe girdim ve bir kaç video çekmeye başladım.

Sizden ricam yapıcı bir şekilde eleştiri ve öneri sunmanız. Ne yapabilirim, ne yaparsam farklı olurum, nasıl bir kitle toplarım vs vs gibi soruların cevapları çok yararlı olacaktır.

Amacım yüz binlerce abone toplayıp para kazanmak değil. Yalnızca severek yaptığım bir işin boşa gitmemesini istiyorum. Lütfen bunu hesaba katarak aşağılayıcı ve çocuksu şeyler yazmak yerine yapıcı yorumlarda bulunun. Şimdiden teşekkürler. :)

Daha doğru eleştirebilmeniz için : https://www.youtube.com...C280KaLvXYEF67JgFRAn04Q

Gerek üslup, gerek konuşma tarzı, gerek muhabbet vs. tüm yanlışlarımı söyleyebilirsiniz.

Not : Facecam koymayı düşünmüyorum.
 

sellim81

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Arkadaşlar video sayımı her geçen gün artırıyorum. Olumlu olumsuz görüşleriniz bekliyorum.
 
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Dostum bu işin ana kuralı facecam'dır bana göre. Çünkü izleyen senle bir nevi iletişim kuruyor eğer seni görürse iletişim daha kuvvetli olur.
Bu arada facecam için kaliteli bir kameraya gerek yok bende twitch yayınıma facecam ekledim kamerayıda 10 13 yıl önce almıştım 1.3 mpsiksel ama görüntü çok iyi.
 

sellim81

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Haklısın hocam görüş için çok çok teşekkür ederim. En azından facecam kısmını biraz daha zamanın ardından koymayı planlıyorum. Videolar bi düzenli geri dönüş almaya başlasın çekirdek bir kitle oluşsun dönüşlere göre yaparım. Şu aşamada korku vs. oynamadığım için şart gözü ile bakmadım açıkçası.
 

Aedon

Profesör
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
1,283
Reaksiyon puanı
330
Puanları
263
Yaş
32
Konum
İstanbul
Konuşma tarzını, stilini ben beğendim. Facecam koyarsan kesinlikle daha iyi olur. Mümkünse Twitch yayınları da yaparak bir kitle oluşturabilirsin ama epey zaman alır. Sektör epeyce doymuş durumda. Farklı şeyler deneyerek ancak dikkat çekebilirsin.
 

sellim81

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Özellikle konuşma, muhabbet konusunda endişelerim vardı böyle bir yorumun gelmesi gerçekten içime su serpti. Facecam konusunda elimden geldiğince hızlı şekilde ortamları hazırlayıp deneyeceğim. Twitch konusunda ise artı inşallah Mayıs ayında değişecek olan AKK programına bağlıyız. Beklediğim gibi olursa planlıyorum onları da.

Farklı şeyler sürekli düşünüyorum. Sektör konusunda kesinlikle katılıyorum ve ben her zaman daha olgun bir kitle arayışındaydım belki de ben bunu oluşturabilirim olarak düşündüm. Destek için çok teşekkür ederim, elimden geleni yapacağım. :) @Aedon
 
Son düzenleme:

sellim81

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yeni bir seri olarak CS GO Overwatch videosu çeksem nasıl olur diye düşünüyorum. Eğer farklı önerileriniz de varsa bekliyorum. :)
 

sellim81

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Arkadaşlar flood gibi olmasını istemiyorum ancak arada bir güncellemenin bir zararı olmayacağını düşünüyorum hatam varsa affola. Video sayısını artırıyorum elimden geldiğince. Yapıcı eleştirilere hala çok ihtiyacım var. Her türlü yoruma açığım. :)
 

sellim81

Öğrenci
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Video sayımı oldukça arttırdım gibi bir şey diyebiliriz. İnceleyip görüş ve önerilerinizi bildirebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. :)
 
Üst