- Reaksiyon puanı
- 16,127
forumun en edepsizi benim galiba...
@by efsane Süpermoderatör neden moderatöre ban atsın?meraktan soruyorum moderatörlerden üst düzey olanlar moderatöre ban atabiliyor mu mesela sen fragger'e veya o sana ban atabiliyor mu sadece merak
?? bilmem sonuçta daha üst düzeyde moderatörün her şeyi temiz olacak diye bir şey yok ??@by efsane Süpermoderatör neden moderatöre ban atsın?
ne olmuş yani altı üstü 36 taneEkli dosyayı görüntüle 31607
meraktan soruyorum moderatörlerden üst düzey olanlar moderatöre ban atabiliyor mu mesela sen fragger'e veya o sana ban atabiliyor mu sadece merak
Ekli dosyayı görüntüle 31607
hayır demek istediğim o değilHayır, banlayabilmek için önce moderatör yetkisini almak gerekiyor.
sdn'de normal bir günMerhaba,
akşam vakti hem yorumunuza güldüm hemde uyarılarınıza baktım ve tutamadım kendimi. Özellikle Linux Bölümünde Windows..
Doğal, olması gerektği gibi sanırım.
Saygılarımla
Afedersiniz yanlış olmuş, Windows Bölümünde Linux.. gibiymişwindows yok ki bende...
diyelim ben moderatörüm sen süper moderatörsun sen bana uyarı verebiliyor musun veya banlayabiliyor musun
Hayır, bu tarz uyarıları özel olarak yapıyoruz. Moderatörlere uyarı verme yetkisi bende bile yok.
Bir hakimin ceza alabilmesi için önce hakimlikten atılması lazım, o zaten ceza alacak işlem yapmamalı.
Bu konu tamamen yönetim içinde konuşulur, danışılır ve ortak karar verilir. Kesin bir tanı söz konusu değildir...Yönetimden atılan birinin Yasaklı olması dışında bir kural ihlali yaptıktan bir süre sonra tekrar yetki alma şansı varmıdır
Bu konu tamamen yönetim içinde konuşulur, danışılır ve ortak karar verilir. Kesin bir tanı söz konusu değildir...
Yönetimden atılan birinin Yasaklı olması dışında bir kural ihlali yaptıktan bir süre sonra tekrar yetki alma şansı varmıdır
Yaptığı kural ihlaline bağlı, moderatör iken yapıp yapmamasına bağlı, kural ihlalini yaptıktan sonraki gözlemlerimize bağlı.
Misal Hafif bir cezayı sürekli tekrarlayan bu mevzuyuda yanlış algılarla abartılıp işini iyi yapamaması gibi eleştiriler ile yönetimden alınacak bir konuma gelen birinin gerekli özürler dileyerek kendini toparlayıp uzun bir süre sonra geri dönme ihtimali vardır diye düşünüyorum
Kimden bahsettiğini bilmiyorum. Bir birey üzerindense özelden yaz bakalım.