Yılın en kötü sitelerini seçelim mi?

alperkaan41

Profesör
Reaksiyon puanı
0
realist ne bicim bir site yav deli ediyo beni sadece link var deli midir nedir ya çökertin şunu yya açıncada yukarıda reklam var kızın bacaklarını gösteriyor ne kopuk hayat yavv

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Daha çok can sıkıyolar bazı siteler iğrenç site ismi vermek istemiyorum

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bütün dowload siteleri ve bilgi paylaşımı olan siteler rap sistemi bulunan siteler 4-5 renkten fazla renk barındıran siteler hazır forum siteleri ayrıca düzensiz blog siteleri kişisel isim ve soyisim domain li siteler hepsi gereksiz sitelerdir ve en kötü sitelerdir (K)

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:
bütün dowload siteleri ve bilgi paylaşımı olan siteler rap sistemi bulunan siteler 4-5 renkten fazla renk barındıran siteler hazır forum siteleri ayrıca düzensiz blog siteleri kişisel isim ve soyisim domain li siteler hepsi gereksiz sitelerdir ve en kötü sitelerdir (K)
offf ya ne düşündüysem hepsini söylemişsin.. her telden bilgi paylaşım forumları örnek : bi bölümü teknoloji bi bölümü güzel sözler bi bölümü knight online olan siteler :D

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence yılın değil yüzyılın en berbat sitesi realist'tir de... Yılın en kötü sitesini niye yılın ortasında seçiyoruz?

Sevilayyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu örneğe benzer bende uygulama sınav yapmıştım hoca çılıdracaktı az kalsın

dersimizmuzik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gizli içerik lütfen mesaj yazın diyen siteler bana itici geliyor.
bir daha uğramıyorum.
bir de linkleri görebilmek ya da notalara ulaşabilmek için şu kadar mesaj atmış olmalısınız konusu... :}

Piştof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence SDN çünkü para için anasayfayı reklamlar almış başını gidiyor. Anasayfanın geç yüklenmesinin sebebi reklamlar. Ve %46.67 lik kısımı reklamlar oluşturuyor. Yani reklam olan yeri kimse sevmez. Tv de reklam görünce kanal değiştiririz. Özellikle böyle sitelerde reklam hiç çekilmiyor. Hele hele şu iğrenç insanı deli eden google reklamları. Reklamda sorun yok sorun reklamın tipi. Yazı tipi, reklamın konumu, reklamın içeriği. Seven olduğunu sanmıyorum.

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
resident dedi ki:
bigbigbird dedi ki:
offf ya ne düşündüysem hepsini söylemişsin.. her telden bilgi paylaşım forumları örnek : bi bölümü teknoloji bi bölümü güzel sözler bi bölümü knight online olan siteler :D

Bende kesinlikle katılıyorum. İnternetin çöplüğe dönmesinde büyük yardımları dokunan ücretsiz forum açma sitelerini kutluyorum :@ :@

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bütün arama motorlarında karşıma çıkar içinde bir book yoktur. Ama varmış gibidir.

"..... hakkında arama motorları sonuç vermiyor " diye bir yol izlerler girersin bakarsın full reklam pc bile reklamlardan kasar . Çıkarsın psikolojin bozulur internete küsersin falan filan.

realist.gen.tr bende bu etkiyi bırakmıştı. eski anılarım canlandı :S

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Google neden Realist'e ceza vermez anlamıyorum. Resmen kandırmacaya yönelik içerikleri var.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Realist.gen.tr toplist sitesi galiba onun için bir şey yapıyor. Her site kayıt ettiği için anlamsız sonuçlar çıkabiliyor. Google genellikle kullanıcıyı değilde kendisini kandıranlara ceza veriyor.

ertanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
realist: her yerden çıkıyo.. içeriği boşluk..
hürriyet: çıplaklar kampı türkiye bayisi
linkleri görmek için teşekkür yada yorum yazın her forum...
ve son olarak 3, 5 kişinin kurduğu hacker siteleri kasıntıları..

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
realist'i bence zirveye koyalım. Hayır içerik var gibi görünüyor ama önbellekte dahi çıkmıyor çok acayip bir iş.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
http://www.tumgazeteler.com
güya tüm gazete haberlerini tarayp önünüze sunuyor ama bazen haber varmış gibi gösteriyor realist.gen.tr gibi ama içerik yok maalesef, ne zaman merak ettiğim bir haberi arasam bu iğrenç site çıkıyor karşıma.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Troy, ne alıp veremediğin var şu "Altın Örümcek" le? :)

Ekleme: Benim favorim asus.com.tr cumhuriyet tarihinin en kötü sitesi olabilir.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@AYDOGAN

Sen bence "Adı Bilinmeyen Hatunlar " Bölümüne uğrama hiç. Sdn'yi sdn'ye şikayet edebilirsin gibi geldi bana. Erotizm'i neden bu kadar kötü aşağılık birşey olarak gösteriyorsunuz anlamadım