Yıldız Teknik Öğrenci Yurt Tavsiyesi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar yatay geçiş icin basvurmustum kabul aldim.
Dün aksam açıklandı sonuclar kampüs davutpasa da. Kykya basvuramadigim için özel yurt bakıyorum.

Yildiz teknik davutpasa kampusune yakin ozel fiyati cok pahali olmayan yurtlardan onerebilir misiniz? Pzt gidiyorum kalacak yerim yok. :)
Çoğu yer de dolmus nasil olacak bilmiyorum

Üniversitenin yaptığı isi de anlamadim bu tarihe bıraktılar da ortada kalalim diye mi niyeyse.

M1 metrosuna yakin olan her yer olur

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] sana yardımcı olur sanırım. Oradan yeni mezun oldu :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] sana yardımcı olur sanırım. Oradan yeni mezun oldu :)
Cok iyi olur :) [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]
banklarda mi yatayim? Belki bu politikayi gudersem daha yararli olabilir :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hala yurtsuzum konu güncel :D
Bir kac yer buldum da sıkıntılı

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben daha önce kyk'nın fsm yurdunda kalan bir arkadaşımla konuştum. Bu saatten sonra kolay kolay yurt bulamaz dedi. Güngören'de Konuş Yurdu varmış. Şirinevler'de apart yurtlar oluyormuş. Hürriyet emlak sitesinden daha kolay bulabilir dedi. Eve çıkmayı da düşünmediysen düşün bence. [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben daha önce kyk'nın fsm yurdunda kalan bir arkadaşımla konuştum. Bu saatten sonra kolay kolay yurt bulamaz dedi. Güngören'de Konuş Yurdu varmış. Şirinevler'de apart yurtlar oluyormuş. Hürriyet emlak sitesinden daha kolay bulabilir dedi. Eve çıkmayı da düşünmediysen düşün bence. [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
Fsm icin kyk ya basvurmak gerekiyor biz yatay gecislere o sans olmadi malesef konus yurduyla da konustum 9 aylik 6000-8000 istiyorlar çok para bakalim olmadi ogrenci evi bakacagim

ytumuh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fsm konusu çok sıkıntılı, Şirinevler de nil apart Güngören de de konuş yurdu var.
Bunlar dışında tek alternatif eve çıkmak...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Fsm konusu çok sıkıntılı, Şirinevler de nil apart Güngören de de konuş yurdu var.
Bunlar dışında tek alternatif eve çıkmak...
Nil apart da konus yurdu da cok pahali eve cikmaya gelince hazirda tanidik vs ev yok mecburen vakif yurtlarina bakıyorum

saffet tirsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gayet uygun bir fiyata kalabileceğin yurt var sanırım.
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsüne yakın.
dolmuş ile 20 dakika..tranway ile de gidebilirsin.
Saffet Tirsi Erkek Öğrenci Yurdu
www.istyurt.com sanırım sitesi