Soru yılbaşı kutlamayanların kutlayanları linçlemesi

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Her sene aynı olay sütten çıkmış ak kaşık ultra müslüman kesim yılbaşı kutlayanları linçliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Yılbaşını noelle karıştıran kesimdir. Yeni yılı mutlu ve eğlenerek kutlayanlar o kesimi rahatsız ediyor. Ultra Müslümanlarsa eğer en başta saygı duymak gerekmiyor mu ? Toplanıp ayin yapmıyorlar sonuç olarak.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Benim düşüncem her zaman aynı. Bir şeyi fazla abartmak iyi değildir. Mesela dini. Ona günah buna günah denilirse hiç bir şey yapamayız. İsteyen kutlar ya da kutlamaz. Sanki başka insanların yılbaşını kutlamasının herkese zararı var gibi kötülemek doğru değil. Yani bir insan müslümanlara ya da İslam'a göre yanlış bir şey yapıyor diye, hiç bir şey yapmayacak mı? Böyle saçmalık olamaz.
Hem de İslam dini sanki diktatörlük gibi ona buna karışsınlar veya linç etsinler diye dünyada yoktur herhalde. Benim bildiğim herkese hoşgörülü ve saygılı olunmalı. Dini bırakalım bir kenara. Her insanın böyle davranması lazım. Herkese hakaret ederek veya karışarak müslüman mı olunuyor? Hiç sanmıyorum.
Bir de bu aynı şeyler hep olacak gibi. Hep aynı konular, aynı tartışmalar. Geçin bırakın bunları. Başkalarının ne dediğine bakmayın. Kendi kendilerine desinler dursunlar. Bir zararı olmuyor ya. Hiç bitmeyecek sanırım.

Son düzenleme:

Cyberious34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Ben şahsen kutlamıyorum. Kutlayana da karışmam. İnsanların yaşam şekilleri fikirleri kendilerini ilgilendirir. Eğer haram caiz değil gibi bir durum söz konusuysa da İslam dini uyarmayı emrediyor insanlara hakaret etmeyi linçlemeyi değil. Uyarırsın gerisi karşı tarafı bağlar senden çıkar durum artık. İnsanların yaşamlarına müdahele etmek bizim neyimize.

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
en çok merak ettiğim olay yılbaşı ile ramazanın çakıştığı zaman olacaklar. 3.dünya savaşı çıkar

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
en çok merak ettiğim olay yılbaşı ile ramazanın çakıştığı zaman olacaklar. 3.dünya savaşı çıkar
O zaman da haber de Ramazanda yılbaşı kutluyorlar derler artık hep herhalde. Dünya savaşı olur ama Türkiye'de olur sadece. Bu ülkedeki bazıları her şeyden tartışma ve kavga çıkarma peşinde. Yine aynı benzer olay laf atma, küfür veya yan gözle baktın diye bıçaklayarak öldürmüşler.

Son düzenleme:

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
O zaman da haber de Ramazanda yılbaşı kutluyorlar derler artık hep herhalde. Dünya savaşı olur ama Türkiye'de olur sadece. Bu ülkedeki bazıları her şeyden tartışma ve kavga çıkarma peşinde. Yine aynı benzer olay laf atma, küfür veya yan gözle baktın diye bıçaklayarak öldürmüşler.
evet ya gördüm onu 23 yaşında Kadıköyde bir barda öldürmüşler
Mesaj otomatik birleştirildi:

drogba formalı 1.65 tinerci tayfa öldürmüştür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan 10 yıl sonra olacak desem?
10 sene sonraya değişiriz umarım