fatihcamli
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
herşey gentiktir istersen kafana istedigin yagı sür. fayda etmez genetikte günü gelince dökülür..... herey zamanlıdır..
Allahım ya rabbim yaa o kadar meraklıysan gel benimkileri kes kes git.. O kadar tanıdığım kuaför arkadaşa akşam gelinde bana bi sakal tıraşı yapalım diyorum.. Onlarda sen buraya gel babanın uşağı yok diyorlar...Sakalın olmaması daha kötü. 21 yaşına girmek üzereyim hala 16 gibi gösteriyorum. Olsun da ben her gün keserim onları.
Aslında doğru söylüyorsun...herşey gentiktir istersen kafana istedigin yagı sür. fayda etmez genetikte günü gelince dökülür..... herey zamanlıdır..
Fazlada sıkıntı yapma öyle sıkıntı yapılacak bişey değil... Bide belki yaşın ilerledikçe çıkabilir...@tarıkbuğra, iğne falan yaptırmam yav. O kadar da takmıyorum.
Sizin sakalınız olduğu için sakalı olmayanı anlamıyorsunuz Minoxil'den vazgeçtim. Bırakınca tekrar eski haline dönüyormuş saç, sakal. Zaten sakalda tam işe yaramıyormuş. @muratflash kesmeye meraklı değilim ama sakalsız da olmuyor.
Genetik konusu da doğru. Benim anne tarafının bir kısmı benim gibi sakalsız.
Fazla takmıyorum zaten. He ama olsa daha iyi olurdu.Fazlada sıkıntı yapma öyle sıkıntı yapılacak bişey değil... Bide belki yaşın ilerledikçe çıkabilir...
Minoxil için ciddi hormon bozukluğuna yol açtığından bahsediliyordu bilginiz olsun.
arkadaşım bunların hepsi palavra.
en ama en etkilisi dahi 2 gram tüy çıkarıyor bırakınca da dökülüyor.
ama saç dökülmesini engeller bak ona birşey diyemem.
kesin olan şu ki yenisini çıkarmaz.
dökülen yer için kesin çözüm saç ekimidir.
sakalın olmayınca kendını nasıl hıssedıyorsun?@tarıkbuğra, iğne falan yaptırmam yav. O kadar da takmıyorum.
Sizin sakalınız olduğu için sakalı olmayanı anlamıyorsunuz Minoxil'den vazgeçtim. Bırakınca tekrar eski haline dönüyormuş saç, sakal. Zaten sakalda tam işe yaramıyormuş. @muratflash kesmeye meraklı değilim ama sakalsız da olmuyor.
Genetik konusu da doğru. Benim anne tarafının bir kısmı benim gibi sakalsız.
mesela ne gıbı horman bozukluğu?ve bunu nereden duydunMinoxil için ciddi hormon bozukluğuna yol açtığından bahsediliyordu bilginiz olsun.
bu yazdıklarından sen bırşey anladın mı onu söylebu konuyu kuran kimse arkadaş sana söylüyorum bunu domuz yağı ile değiştirsen hepsi gülmekten bayılırdı ve ne zaman yılan'ın yağıı çıkarsınlar türkiyenin zaten yarısından çoğu zaten yılan görse korkudan anladın sen onu yani yalanmı şimdi abicim hadi neyse bu kadar yeter herkese iyi günler byee!!!
Onlarda olmasa ne olurdu şu forumun haliAh SDN okurları
bioxin forever
saç dökülmesini kesti valla .... ama devamlı kullanım ve asla değştirmiceksin ben faydasını gordum saç cıkarırmı bılemem ama dokulmeyı durduruyor .....
Saçları aşırı dökülen varsa yanı söyle banyoya gırdın sacını kopukledın elını attın elinin için saç doluyorsa bıoxın kullan benım o şekildi şimdi tek tük sac gelır elime oda normal zaten ....
Ben onu da denedim ama bende mi işe aramadı başka birşey mi oldu orasını çözemedim valla
saç için mi soruyorsunarkadaşlar aranızda yada yakınınızada yılan yağı kullanan-kullanmış olan varmı?yılan yağı hakkında düşüncelerınızı öğrenmek ıstıyorum