Alınabilir tabi ancak o fiyata s9 bulunabiliyorken s9 öneririm.iphone un sadeliği ben cezbediyor birde alırsam 4 yıl kullanmak istiyorum
İos olsun diyorsan gayet güzel bir kompakt cihazdır. Fakat o fiyata daha iyi donanıma sahip android alternatifler var.iphone 7 almayı düşünüyordum hangi mağazaya gitsem paraya yazık olur diyorlar ne yapmalıyım ?
Fiyatı pahalı mı?
Pahalı...
Alınır mı?
Alternatifleri mevcut ama alternatiflerinden daha uzun ömürlü olacağı kesin.
Alternatifleri bir yılda çok daha fazla değer kaybedeceklerdir!
Çöp kelimesinin kullanan çöpte görse üstüne zıplar.
7 ye çöp diyosunuz ancak hala 6s ler ölmedi.bu mu konuya alakalı? 8, 10, 10s, 10r + bunların plus modelleri varken 7 alınmaz önerilmez eski demode + çöp...Kod:Fiyatı pahalı mı? Pahalı... Alınır mı? Alternatifleri mevcut ama alternatiflerinden daha uzun ömürlü olacağı kesin. Alternatifleri bir yılda çok daha fazla değer kaybedeceklerdir! Çöp kelimesinin kullanan çöpte görse üstüne zıplar.
Ben fullde sorunsuz oynuyorum nerdeyse pubgde.Millet iphone duyunca hemen çöp diyor.6S sorunsuz en az 2 3 yıl götürür.7 4 yıl rahat götürür.Tek eksik batarya a10=sd835+ iken insanların çöp demesi.S8 3600 tl mağazada ona hiç ses çıkmıyor ama.7 ye çöp diyosunuz ancak hala 6s ler ölmedi.
7 şuan bence daha net 3-4 sene gider.
6s kasmadan ortada mobil pubg açıyor. iPhonelarda şarj sorunu da olmasa süper olcak tek eksiği batarya bence.
Kesinlikle alınıriphone 7 almayı düşünüyordum hangi mağazaya gitsem paraya yazık olur diyorlar ne yapmalıyım ?
Yaptığın doğru değil. Arkadaşın görünüşünü aşağılama hakkın yok kardeşim. Sadece 7 eskidi öldü desen olmuyor muydu?selfie pozun nedense işidli bir elemana benziyor... iphone 7 alınır mış... mış... sen önce CIA'den kaç sonra akıl ver... 7 eskidi öldü...
7'nin sadeliğini illahaki beğeniyorsan İphone 8 almaya çalışmalısın. Alamıyorsanız önerebileceğimiz birçok android amiral gemisi var.iphone 7 almayı düşünüyordum hangi mağazaya gitsem paraya yazık olur diyorlar ne yapmalıyım ?
iphone 7 almayı düşünüyordum hangi mağazaya gitsem paraya yazık olur diyorlar ne yapmalıyım ?
Tabikide alınır haylen çok iyi cihaziphone 7 almayı düşünüyordum hangi mağazaya gitsem paraya yazık olur diyorlar ne yapmalıyım ?
Her telefonun patlaması ihtimali var...note 7 gibi sorunlu değildiler.hala soruyorlarsa alınmaz... eski demode vede kasa yapısı çürük... patlaması ihtimalide var... iPhone 7 de patladı! - ShiftDelete.Net
![]()
SGN7 modeli sorunlu değil sabote edildi... Çinli işçiler Apple tarafından sabote etmeleri için SAMSUNG fabrikalarına sızdırılmıştı... Apple her işe kalkışmış... hatta patlayan 3~4 iphone neden patladı sandın?Her telefonun patlaması ihtimali var...note 7 gibi sorunlu değildiler.
Kısa devre gibi nedenlerden dolayı patlamıştır. Note 7,apple tarafından sabote edildi dediğin an yazdığını ciddi almayı bıraktım.SGN7 modeli sorunlu değil sabote edildi... Çinli işçiler Apple tarafından sabote etmeleri için SAMSUNG fabrikalarına sızdırılmıştı... Apple her işe kalkışmış... hatta patlayan 3~4 iphone neden patladı sandın?
tamamen sabote ettirdiğinden oldu o 3~5 olay yoksa hiç bir şey olmazdı...Kısa devre gibi nedenlerden dolayı patlamıştır. Note 7,apple tarafından sabote edildi dediğin an yazdığını ciddi almayı bıraktım.
Aslında tamamen haksız değilsin: Bazı kaynaklara göre Samsung,iphone 7 çıkmadan önce tasarımının öncekileriyle aynı olduğunu öğrenmiş ve bunu fırsat bilmiş çünkü note 7 çok daha güzel görünüyor ve iphone 7’de olmayacak olan özellikleri vardı.
İşte Samsung bunu öğrenince gaza geldi ve acele edip note 7’yi ederek iphone 7’den önce çıkartmış. Fakat acele işe şeytan karışır. Olan olmuş artık.
Bu sürekli olan bir şey mi yoksa istisna mı?hala soruyorlarsa alınmaz... eski demode vede kasa yapısı çürük... patlaması ihtimalide var... iPhone 7 de patladı! - ShiftDelete.Net
![]()
Ben de onu demek istiyorum. Senin dediklerin gibi başka telefonlar da istisnai bir şekilde patladı. Bu patlayan telefonlar,note 7 gibi sorunlu değillerdi.Bu sürekli olan bir şey mi yoksa istisna mı?
Hani şu Note 7' nin arda arta patlayıp toplatılması gibi?
Hadi sabote diyelim peki ya Galaxy S4, S8, S7 Edge hatta ve hatta Note 9'un patladığı haberini gördük.
Şimdi sen bir telefonla firmanın tüm telefonlarını kötülüyorsun.
Bırakın insanlar, teknolojiden hızından performansından yola çıkarak alsınlar telefonu.
Apple karalama ekibi iş başında niyeyse hep rakiplerinin yeni modeli hep yeni çıkınca şaibeli şekilde patlıyor hemende habere çıkıyor... sizin apple personeli olduğunuz kesin...Bu sürekli olan bir şey mi yoksa istisna mı?
Hani şu Note 7' nin arda arta patlayıp toplatılması gibi?
Hadi sabote diyelim peki ya Galaxy S4, S8, S7 Edge hatta ve hatta Note 9'un patladığı haberini gördük.
Şimdi sen bir telefonla firmanın tüm telefonlarını kötülüyorsun.
Bırakın insanlar, teknolojiden hızından performansından yola çıkarak alsınlar telefonu.
Yeni çıkan iphonelar da patlamıştı...o zaman bu,diğerlerinin sabote ettiği anlamına mı geliyorApple karalama ekibi iş başında niyeyse hep rakiplerinin yeni modeli hep yeni çıkınca şaibeli şekilde patlıyor hemende habere çıkıyor... sizin apple personeli olduğunuz kesin...
SAMSUNG sabotajcıları Foxconn'la iletilim sıkıntısı yaşadıklarında dikkatini çekmek için uyarı işareti olarak çaktılar... bak bi nasıl anında kesildi... tesadüf mü sandın?Yeni çıkan iphonelar da patlamıştı...o zaman bu,diğerlerinin sabote ettiği anlamına mı geliyor![]()
Peki o zaman neden kimse yakalanmadı? Gerek apple,gerek samsung “sabotajcıları”...SAMSUNG sabotajcıları Foxconn'la iletilim sıkıntısı yaşadıklarında dikkatini çekmek için uyarı işareti olarak çaktılar... bak bi nasıl anında kesildi... tesadüf mü sandın?