YGS'ye giren adaylara uyarı

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
her sene çıkar ya bi dershaneden böyle haberler bu senede böyle bi duyum aldım bende söyleyenlerin yalancısıyım :D (dershane'nin adını vermek istemedim :D )

samilcan saat olayını söyleyim evde ki saatler var ya elle ayarlananlar onlara uy, nasılsa onlar oto saati ileri almayacak o yüzden telefonun saatine falan bakma :D

He anladım. Ayrıca yalan olm o 2005 soruları filan züürt tesellisi. Bu sınav öndemli değil asıl öküzün büyüğü 2. sınav.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
her sene çıkar ya bi dershaneden böyle haberler bu senede böyle bi duyum aldım bende söyleyenlerin yalancısıyım :D (dershane'nin adını vermek istemedim :D )

samilcan saat olayını söyleyim evde ki saatler var ya elle ayarlananlar onlara uy, nasılsa onlar oto saati ileri almayacak o yüzden telefonun saatine falan bakma :D

Yeşilırmakmı dersane adı ? onlar diyorsa doğrudur ... :)

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sınava girenlere başarılar arkadaşlar son 2 gün =) heyecan arttı :P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yok Yeşilırmak değil, Maltepe dershaneleri :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
2005 ÖSS (benim canım sinav yilim) mat2 konuları falan gelmeden uygulanan son ÖSS olduğu için ona bakın diye söylemişler maksat jimnastik olsun.

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar ygs nin soru ve cevaplarını bulabileceğim bi site önerirmisiniz. videolu anlatım olmasın. bakmadığım site kalmadı .:(