Waddler
Profesör
geç kalmaları ve sınava girememeleri üzücü ancak görevlilerin inisiyatif hakkı yok maalesef. ÖSYM koymuş sınırı. şahsen bende keyfiye girdim ama 1 saat önceden okuldaydım ve baya da uzaktı..
iyi niyetlilermiş başka geciken var mı? belki sövüle sövüle bunaldılar videonun birinde kızın biri kapıyı tekmeledi durdu...Kurala itirazım yok mantıklı da, uygulama kısmında sıkıntı var işte. Bizim burada kızın teki 50 geçe içeri girdi, hani alınmıyordu? Nerede adalet? Daha niceleri vardır böyle, hak mı bu? Adaletli bir şekilde uygulansın kimse alınmasın o zaman.
sende 30 saniye ile geç kalda gör okulun kapısını.Sorumluluk sahibi insan geç kalmaz böyle bir bahaneden ötürü kimse kusura bakmasın. Trafik olur ekstra bir durum olur anlarım yanlış okula git sonra suçu oradakilere bul. Bir de sınava girecek bu arkadaş sizce yüksek puan alma ihtimali var mı bu arkadasin
KAL MA YA CAK SIN. sayısını hatırlamıyorum girdiğim sınavın sadece ÖSYM nin değil çok kez başka sınavlara da girdim ama hiç geç kalmadım.sende 30 saniye ile geç kalda gör okulun kapısını.
Olmaz dostum olmaz kurallar neden var hiç sorguladin miamma kastınız ya! insan faktörünü de hesaba katıp kuralları ona göre yapıcan 9:45 ne biçim zaman? 10:00'da kapat kapıyı 10saniye,30saniye,1dakika ve 5 dakika geç kalanı al içeri ne olacak? kim rahatsız olur? arızalı olmadıkça ya geçiken tam arızalı bir tip olsaydı kapı,pencere bırakmasaydı onun çıkarttığı gürültü daha kötü olmaz mı?