YGS cevap kağıtları da internette!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
2011 Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) cevap kağıtları, elektronik ortama aktarıldı.

i.php


ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan duyuruya göre, 27 Mart 2011 tarihinde yapılan 2011-YGS'ye ait cevap kağıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açıldı.

Sınava giren adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsünü, ÖSYM'nin "http://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecekler.

Duyuruda, bu uygulamanın, adayı bilgilendirme amacıyla yapıldığı belirtilerek, görüntülenen sayfanın belge niteliği taşımadığı, her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgilerin esas alındığı bildirildi.

AA-Medyafaresi
 

nicktenban

Doçent
Katılım
17 Ağustos 2009
Mesajlar
708
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Ne yani. Sanki bizlerin baştan beri derdi kendi cevaplarımız, kağıdımızdı. Konuyu saptırmalarında üstlerine yok. Alın bakın kopya yok dercesine belgelerimizi yayınlıyorlar. Biz bunu mu istedik ? Ne acayip bir durum ki, sorduğumuz soruların cevaplarını değilde, hiç dert etmediğimiz aslında hiç sormadığımız ısrar etmediğimiz bir şey bize sunuyorlar. Hala sorular cevaplanmadı. Neymiş, cevap kağıtları yayınlandı... Sanki baştan beri bunu dert ettik bunu öğrenmek istedik. Her neyse bu da önemli değil ya, bu işte de pislik çıktı ya. Millet itraz eder bu seferde puanlar yükselir. Gidin 5 tl ye itiraz edin puanlarınız artıyor sakın kaçırmayın bunu...
 

Son mesajlar

Üst