Yetti Artık !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HRNKC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Değerli SDN üyeleri ve forum yöneticilerimiz... Öncelikle iyi forumlar dilerim...
Görüldüğü üzere konunun başlığı bir hayli dikkat çekici , zaten amacım tam olarak buydu...

Forumda bir süredir bana sıkıntı yaşatan bir konuya değinmek istiyorum...
Forumumuzun Oyun (Beta) bölümünde; uzun soluklu oyunlarımızda tam rekoru kırdık derken skoru kaydetmek için linke tıkladığımızda bir de bakıyoruz ki site bizim istediğimiz dışında hesabımıza çıkış vermiş... :icon_-1: Peki ya sonrası... :wassat:
Sonrası üzerine bir bardak soğuk su içtiğimiz rekorumuz... :helpsmilie:
Bu husus hakkında modlarımızn müdahalelerini bekler tekrar iyi forumlar dilerim.

.::HRNKC::.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ie'de o sorun varda chrome ya da firefox kullanırsan sorun yok istediğin kadar kalabilirsin

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
hmm bende firefox kullanıyorum uzun süre oynasam bile kapanmıyor sende bir sorun olmalı moderatörlerden biri ilgilenirse sevinirim

Evet ilgilenenler olursa sevinirim... Yalnız şunu da söylemeleyim; bazı oyunlarda yarım saati aşkın kalıyorum... (Bu ara kafamı dağıtmak için oyun bölümünde fazlasıyla zaman geçirir oldum :happy: ) Sebebi bu olabilir mi ? Yoksa belirli bir sınır yok mu ? Pm atarsanız sevinirim...

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Hesaba çıkış verilmesi değilde, ara sıra bir uyarı verip rekoru kaydetmediği oluyor..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Benim rekorlarımla uğraşıyorsan.Bu gibi sorunlarla karşılaşabilirsin:D

Aaaa avatarımın altıda rekor kırdıgım oyunlar artık görünmüyor.Bu da bir yenilik mi yoksa?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim rekorlarımla uğraşıyorsan.Bu gibi sorunlarla karşılaşabilirsin:D

Aaaa avatarımın altıda rekor kırdıgım oyunlar artık görünmüyor.Bu da bir yenilik mi yoksa?

Yok yok merak etme zorhak arkadaşım :happy: benim asıl dişli rakibim esrar34... Daha çok onun rekorlarını kırma gayesindeyim... :devil: Evet bu arada rekorlar artık avatar altında gözükmüyor...:wassat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...