umarım problemimi anlatmayı başarabilirim.
yaptığım stok takip sisteminde farklı depolara farklı kullanıcılar atamak istiyorum. ama bir depo için bir çok kullanıcı yetkilendirmek ve bir kullanıcının da bir çok depo için yetkili olmasını istiyorum.
öncelikle benim yapmaya çalıştığım ve çalıştıramadığım kodları aktarayım. umarım nerede hata yaptığım söyleyen birileri çıkar.
şimdi, üç farklı kullanıcım ve üç farklı depom var.
veri tabanım şu şekilde
bundan sonra yetki diye bir tablo oluşturdum
sonraki işlemlerim ise şu şekilde
burada sistemdeki kullanıcıların görebileceği depoların depoid'sini alıyorum.
sonra;
burada da yetki tablosundan aldığım depoid'lerini depo tablosundan çekip depo ismini göstermek istiyorum.
bu şekilde yaptığımda eğer yetki tablosunda o kullanıcı için br kayıt varsa sorun olmuyor, ama birden çok depo için yetki verirsem sadece bir tanesi görünüyor.
bu sorunumu çözebilecek biri olursa çok sevinirim. çünkü 2-3 gündür bununla uğraşıyorum.
şimdiden teşekkürler...
yaptığım stok takip sisteminde farklı depolara farklı kullanıcılar atamak istiyorum. ama bir depo için bir çok kullanıcı yetkilendirmek ve bir kullanıcının da bir çok depo için yetkili olmasını istiyorum.
öncelikle benim yapmaya çalıştığım ve çalıştıramadığım kodları aktarayım. umarım nerede hata yaptığım söyleyen birileri çıkar.
şimdi, üç farklı kullanıcım ve üç farklı depom var.
veri tabanım şu şekilde
bundan sonra yetki diye bir tablo oluşturdum
sonraki işlemlerim ise şu şekilde
PHP:
$sorguyetki = mysql_query("SELECT * FROM yetki uyeid = $uyeid");
while ($sorguyetki = mysql_fetch_array($sorguyetki)) {
$depoid = $sorguyetki["depoid"];
}
sonra;
PHP:
$sorgu = mysql_query("SELECT * FROM depo where depoid = $depoid");
while ($ysorgu = mysql_fetch_array($sorgu)) {
$id =$ysorgu["id"];
$depo =$ysorgu["depo"];
echo "$depo";}
burada da yetki tablosundan aldığım depoid'lerini depo tablosundan çekip depo ismini göstermek istiyorum.
bu şekilde yaptığımda eğer yetki tablosunda o kullanıcı için br kayıt varsa sorun olmuyor, ama birden çok depo için yetki verirsem sadece bir tanesi görünüyor.
bu sorunumu çözebilecek biri olursa çok sevinirim. çünkü 2-3 gündür bununla uğraşıyorum.
şimdiden teşekkürler...