muratveb
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 56
Ttnet destek kullanıcısına attığım özel mesaj
Arkadaşlar bıktım artık her ay aynı durumu defalarca yaşamaktan .. Bu nedir arkadaş bu nasıl bi kalitesiz hizmettir ! Her ay her ay aynı sorun ya !! Yemin ederim artık sabır taşı çatladı :cursing:
Selam ! Artık şurdan ttnete arıza bildirimi atmaktan bıktım .. Yoruldum!!!
Arkadaş ben her 1 ay içersinde en az 4 kere aramak zorundamıyım ttnet müşteri hizmetlerini ya bu nasıl kalitesiz bir hizmettir bu nasıl bi sömürüdür anlamış değilim. Defalarca aramama rağmen bir türrlü şu hız sorununu çözemediler . Benim sorunumu çözemeyecek yada sadece 1 en fazla bilemedin 2 haftalık çözümler üretebilecek kadar basit bir firmamı bu kadar basit ve bilgi kapasitesi sıfır bir kurumlamı muhattabım ben :cursing:
Her arayışımda ya internetimin sinyal sorunu olduğunu söylüyorlar yada haklısınız hattınızda bir sorun tespit edilmiştir diyorlar . Benim sorunumu çözemiyorlarsa ben artık sonları yaşıyorum TTNET ile :cursing: ciddi söylüyorum artık sonlardayım ve iptal ettirme aşamasındayım artık.
Her ay içersinde en az 4 kere arıyorum. bunlardan ilki durup dururken netim gider. DSL ışığım delice yanıp sönmeye başlar ama internet ışığı yanmaz .. TTneti ararım bildiririm neden ?? Çünkü sinyal iletilmiomuş.. Hadi ilkinde anladık. ikincisinde anladık üçte beşte anladık.. Arkadaş şu 4 aydır aynı sorunla cebelleşiyorum ben ya :cursing: Ararım önce kopma sorunu hallederler. Sonra 16 mb destekleyen hattımın 4mb çekildiğini farkederim. Yine ararım bu defa hattımı 12-15mb arası bir hıza yükseltirler ama bu durum en fazla 1 hafta doğru düzgün çalışır. 2.hafta muhakkak yine net kesilir.
Kardeşim onca zamandır bir kere olsun faturalarınızı aksatmadan ödedik. Sırf adam akıllı hizmet alabilelim diye. ama daha simdiye kadar 1 aylık bile olsa düzgün dogru sorunsuz bir internet hizmeti sağlayamadınız.
Cidden artık çok bunaldım bu sorunlarla uğraşmaktan. Son bildirimlerim bunlar. ARtık yeni bir alternatif arıyorum. Şu son günlerdede sorunum hallolmazssa hem telefon hattını hemde internet hizmetini ikisini birden iptal ediyorum. Sonrada vınn gibi bir alternatife yönelicem. En azından aylık 60küsür lira ödememiş olcam.
Telefon hattımın bilgilerini veriyorum. Artık ya çözün şu sorunu yada bana "Arkadaş sana adam akıllı hizmet veremiyoruz. Şu saate kadar ttnet kullandığın hata . İptal et gitsin " diyin !
Kalıcı bir çözüm istiyorum. VErdiğim ücretin karşılığını kopmayan ve gülünç bir hızda olmayan bir internet ile. Veremeyecekseniz ve yine bir ay içersinde hızım düzeltilip kopmalar yaşanmazsa devam ediyorum. Aksi halde iptal edicem . Cünkü sinirlerim bozuluyo her böyle oldukca..
Tel :
Cep:
Bu mesajın aynısı ttnet kategorisindede açacagım. Bilginiz olsun. Artık tepki gösterme zamanı geldi çünkü :cursing:
Arkadaşlar bıktım artık her ay aynı durumu defalarca yaşamaktan .. Bu nedir arkadaş bu nasıl bi kalitesiz hizmettir ! Her ay her ay aynı sorun ya !! Yemin ederim artık sabır taşı çatladı :cursing: