Yeşil Yol'un Dev Adamı Hayatını Kaybetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Yeşil Yol filminde John Coffey karakterini canlandıran dev adam Michael Clarke Duncan hayatını kaybetti.
1346713520_17_duncan_yesilyol.jpg

Yeşil Yol filminde John Coffey karakterini canlandıran dev adam Michael Michael Clarke Duncan hayatını kaybetti.

54 yaşındaki oyuncu kalp krizi nedeniyle hayata veda etti.

MICHAEL CLARKE DUNCAN KİMDİR?

1957 doğumlu Amerikalı aktör, 1999 yapımı Yeşil Yol (The Green Mile) filmi ile tanınmıştı. Frank Darabont'un yönettiği filmde Tom Hanks ile başrol oynayan oyuncu, canlandırdığı 'John Coffey' karakteri ile sinema tarihine geçmişti.

Duncan, çok sayıda filmde oyunculuk yaptı. Yeşil Yol filmi ile Akademi ve Oscar Ödülleri'ne aday gösterilen Duncan, uzun boyu ve sempatik tavırları ile biliniyordu.

http://www.haber365.com/Haber/Yesil_Yolun_Dev_Adami_Hayatini_Kaybetti/51//

Not: Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,severdim bu adamı,bu filmde bayağı bir ağlamıştım,her izlediğimde de duygulanırım.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
"54 yaşındaki oyuncu kalp krizi nedeniyle hayata veda etti." Yazık oldu, harbiden üzüldüm.Bir yıldız daha kaydı..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Allah rahmet eylesin. Günahlarini affetsin. Gerçi yeşil yol da ölüyü diriltiyordu ama ekmek parası. Onun dışında güzel filmdi. Defalarca izledim.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
toprağı bol olsun öyle kalpten gidecek bir adam gibide durmuyor demekki vücuda bakmıyor ölüm geldimi gidiyorsun.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Erken gitmiş.

Topraa bol olsun.

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
'JOHN COFFEY HAYATINI KAYBETTİ'

ABD yapımı 1999 tarihli “Yeşil Yol” (Green Mile) filminde oynadığı John Coffey rolüyle büyük beğeni toplayan ve Akademi Ödülü ile Oscar Ödülüne aday gösterilen 54 yaşındaki Michael Clarke Duncan hayatını kaybetti.Filminde doğaüstü metafizik yöntemleri uygulayan bir idam mahkumu olarak biliyoruz.

tumblr_m9sqq6efV81rt0c7ho1_1280.jpg

Los Angeles’ta yaşama veda eden aktörün 13 Temmuz’da kalp krizi geçirdiği ve o zamandan beri tam olarak iyileşemediği ailesi tarafından yapılan bir yazılı açıklamada belirtildi.
Temmuz ayında geçirdiği kalp krizinden kız arkadaşının vaktinde müdahalesi sayesinde kurtulan ünlü aktör Armageddon, The Whole Nine Yards ve Daredevil filmlerinde de rol almıştı.

Boyu 1.96 olan Duncon, sektöre Will Smith, Martin Lawrence, Jamie Foxx, LL Cool J ve Notorious B.I.G. gibi ünlülerin korumalığını yaparak girmişti.

x2_e5f3bbf

Gerçekten değer verdiğim bir oyuncuydu,o yüzden bu başlığı açtım,hepimiz bu efsanenin bu devin hayatını öğrenelim ve aklımıza silinmeyecek şekilde bu adamı kazıyalım...

unlu-aktor-michael-clarke-duncan-oldu.jpg
john-coffey-hayatini-kaybetti-3911772_9485_o.jpg
simdi_isiklari_sondure_bilirsin_patron_h67351.jpg

Tabi efsane sözlerinden bir kaçına da değinelim...
--''I'm tired of being alone, like a sparrow in the rain''
--
Please boss, don't put that thing over my face, don't put me in the dark. I'm afraid of the dark.
--W
hat is your name?
--john coffey. liek the drink, but not spellt the saim.

Bu yüreği dev kendisi dev adamı unutmayalım gençler :)

11517178-large.jpg
IMG20129481332438248.jpg

MichaelClarkeDuncan_large.jpg

Ve bir videoyla hatırlayalım...

[video=youtube;T4O-QvjQjU8]http://www.youtube.com/watch?v=T4O-QvjQjU8[/video]

kaynak

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
'Yeşil Yol'daki performansıyla hafızalara kazınan Michael Clarke Duncan geçirdiği kalp krizi sonucu 54 yaşında hayata veda etti.
120904_dev.hmedium.jpg
1999 yapımı 'The Green Mile' (Yeşil Yol) filminde unutulmaz dev adam John Coffey’i canlandıran Michael Clarke Duncan hayata gözlerini yumdu.

2 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucunda ABD’nin Los Angeles kentindeki Cedars-Sinai hastanesinde tedavi gören Duncan’ın ölüm haberini nişanlısı Omarosa Manigault-Stallworth basın sözcüsü aracılığıyla duyurdu.

ABD’li aktörün “Yeşil Yol” filmindeki rol arkadaşı ünlü oyuncu Tom Hanks meslektaşının ölümünden dolayı yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi:

“Büyük Mike’ın ölümünden dolayı son derece üzgünüm. O, Yeşil Yol’un setinde keşfettiğimiz bir hazineydi. O bizim için sihir gibiydi.”

'Armageddon', 'Sin City' (Günah Şehri), 'Daredevil', 'Planet of Apes' (Maymunlar Gezegeni), Green Lantern gibi birçok filmde oynayan aktörün ölüm haberiyle sarsılan oyuncu arkadaşları Twitter’dan Duncan için mesajlar yayınladı.

Omarosa Manigault-Stallworth (Duncan’ın nişanlısı): “Yıkıldım. O benim hayatımın aşkıydı.”

Shannon Elizabeth: Çok üzgünüm. Dualarım sevenleri ve ailesiyle.

MC Hammer: Dünya üzerindeki en iyi insanlardan biriydi. Onu çok seviyorum.

Mario Lopez: Tanıma şerefine eriştiğim en profesyonel ve iyi insanlardan biri. Çok üzgünüm.

Dwayne Johnson: Her şeyin bir oluş nedeni var. Seni özleyeceğim kardeşim.

Olivia Munn: Her zaman yüzünde sıcak bir gülümseme olan bir yüz ve sizi kucaklamaya hazır bir yürek. Tüm dualarım ailesi ve dostları için.

1,96’lık boyuyla sinema severlerin hafızasına kazınan Duncan 'Yeşil Yol'un yanı sıra sesiyle de birçok karaktere can vermişti.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25379070/#storyContinued

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
şimdi ışıkları söndürebilirsin patron..

kayhankaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah rahmet eylesin.
Bu dünyada Evliya bile olsan İnsanoğlunun kötülüklerinden nasibini alırsın bunu Yeşil Yolu izlediğimde anladım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçen tony scott ölmüştü sinema dünyası büyük yıldızlarını kaybetti bu yıl allah rahmet eylesin...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bu kadar devasa bi insan nasıl o kadar sevimli olabilmişti o filmde şaşmıştım...

Bu arada bizim bu adamı çok çok sevmemizdeki diğer etken ise bu adamı seslendirenin süper seslendirmesiydi...

Kim seslendirmişti bilgisi olan var mı?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Teşekkür ederim :)

FerdiCantemur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o adam ağzından nasıl sinekleri çıkarttı büyücxü mü?

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1