Yeşil Lazer.... ?

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yeşil lazer almak istiyorum. İstanbulda bildiğiniz yeşil lazer satan mağazalar var mı ? Eminönü hariç... Eminönünde sadece 50mw çıkış gücü olanlar var..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
istanbul'u bilmem ama bence gittigidiyor a bak. istediğin türde lazer bulursun.

MeLank0Ly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Megawolt'a hak veriyorum almasan bile piyasasından haberin olur araştır öyle al alıpta memnun olmayanları duyuyorum...

MeLank0Ly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanım açısından fazla opsiyonu olmamasına rağmen; maçlarda kalecinin gözüne tutmak, balon patlatmak, kibrit yakmak, siyah boyalı her hangi bir malzemeye zarar vermek gibi eşeklikler için satılan pointer olup kardeşi olan kırmızı laser pointerlara benzemezler. pahalıdırlar. kötü kullanıcıların elinde silah gibidirler. genel olarak green laser pointer olarak bilinirler. 10km.den daha uzak mesafelere ulaşabilenleri de vardır. *
kullanıcıya göre degişir :D

ben 70 milyon kadar biliyordum en son göz attıgımda 70 den 100 YTL ye kadar tut işte : )

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Alışveriş sitelerindeki lazerlere güvenemiyorum. 100 mw almak istiyorum ve gerçek 100mw olup olmamasında teredütde kalıyorum. Üzerindeki etiketi değiştirebilip 50mw lazerleri 100 diye satabiliyorlar. O yüzden elimde görüp almak istiyorum.

Melankoly arkadaşım 100 ytl'ye 50mw alırsın. :D 2 milyara kadar fırlıyor lazerlerin fiyatları.. 300mw ve üstü lazerler cd kabı bile eritiyor.

MeLank0Ly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Napıcan O kadarı sen ne işte kullanıcan bunu ?

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Suikast yapacak belki adam abi :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya bu çok zararlı bişeymişşş aşkitom anlattıı da sen napcan bu day :D :D