Yeşil çay + sigara !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Geçenlerde doktora gittim. 1 hafta falan oluyor herhalde. Doktor, metabolizmamın yavaşlığından bahsederek ve de sağlıklı bir yaşam için YEŞİL ÇAY içmemi önerdi.

"Uzakdoğuda herkes içiyor, hem daha sağlıklı hem de uzun yaşıyorlar, içmelisin" gazlarıyla günde 3-5 fincan yeşil çay içiyorum. Ama sorun şurdaki 1 fincan yeşil çayın yanında 2 tane de sigara içiyorum :unsure: Gerçek bir Türk olduğuma eminim artık. Siz ne dersiniz ???

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Haklısın derim kardeşim. Türk her yerde her koşulda göstermeli Türklüğünü. :)
Kutluyorum. Gayretlerinin devamını bekliyoruz. :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bizim elamanda kolundaki iki nikotin bandıyla beraber sigara içiyordu. Aşa yukarı aynı hesap.
Sigara tamamen beyinde biten birşey.

Bırakmak istersen bırakırsın. Gerisi bahane.

Senin olaya gelince çok saçma olmuş be hocam kusura bakma ikisinden birini bırakman gerekcek gibi sanki :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yeşil çaymı iğrenç.:D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Aynen :mrgreen:

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Ya annem yeşil çay yapıyo içmiyorum soğuyo sonra zorla kafama dikmek zorunda
kalıyorum bu daha berbat hele geçenlerde patates suyu içtim :D
Buna bir çözüm yokmudur?

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
yeşil cay hem saglık hem saglıksızlık o da güzel :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yeşil çay olayı metabolizmayı hızlandırmakla alakalı. Bu durumda bence çayla birlikte sigara içmende bir sakınca yok. İç arkadaşım. Afiyet bal olsun.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Yeşil çay mı rain :D ya çok kötü bir tadı var bende göbek problemi olduğu için aktardan 5 farklı bitki karışımı çay aldım 2 günde dayanamayıp çöpe atmak zorunda kaldım :D

Aktara tekrar gittim içemiyorum diye bu seferde nar ekşisi macunu verdi söylediğine göre metabolizma mı hızlandıracak ve iştahımı kesecekti hiç bir şey farketmedi :D
Yaz geldi artık karpuz kavun diyeti yapacağım oda işe yaramazsa anneme diyeceğim yemeğime müsil katsın benden gizli :D

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
yav su her yaptigimiz yanlisi butun Turkluge maletmeyi biraksak artik , bu kadar asagilamasak kendimizi, onu da gectim girmesek butun bir milletin vebaline diyorum hani ...
kardes ben uzak doguda yasiyorum gun de 0.75 lt lik bardaklarla soguk limonlu satiliyor onlardan iciyorum ,tek basina hos tadi olmuyor tavsiye ediyorum soguk ve limonlu dene

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Yeşil çay mı rain ya çok kötü bir tadı var bende göbek problemi olduğu için aktardan 5 farklı bitki karışımı çay aldım 2 günde dayanamayıp çöpe atmak zorunda kaldım

Aktara tekrar gittim içemiyorum diye bu seferde nar ekşisi macunu verdi söylediğine göre metabolizma mı hızlandıracak ve iştahımı kesecekti hiç bir şey farketmedi
Yaz geldi artık karpuz kavun diyeti yapacağım oda işe yaramazsa anneme diyeceğim yemeğime müsil katsın benden gizli

Ya annem yeşil çay yapıyo içmiyorum soğuyo sonra zorla kafama dikmek zorunda
kalıyorum bu daha berbat hele geçenlerde patates suyu içtim
Buna bir çözüm yokmudur?

Şimdi çeşit çeşit çıkarmışlar.. Limonlu, elmalı, tarçınlı falan. Onlara başladım ben. Tavsiye ederim :)