- Konuyu başlatan
3TH3M
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Arkadaşlar Bu Arada Çalışmalar Devam Ediyor. Her Türlü Görüş ve Önerilerinize Açığız.
Forumunuz çok boş sakın yanlış anlamayınız.
Hayırlı olsun projelerinizin devamı gelsin.
Basitinden Android yada İos oyunu geliştirip onu play markette yada App store da satışa çıkarma fikriniz oldu mu?
Aslında bana oyunu kodlama tarafı çok karışık geliyor. Grafiği nasılsa olsa yaparım bilgim olmasa bile grafik modelleme öğrenme bana çok kolay geliyor gibi. Ama işin kodlama kısımı olunca oooohhhhoooo
Arkadaşlar Hepinize Kolay Gelsin. SDN Programlama Bölümü Pasif Galiba Aktifleştirelim Buraları Yahu
Proje bitmiş galiba? Site açılmıyor.
Dostum Forum'u çok kullanamiyorum maalesef. Iletisim için bana özelden mail adresini ya da discord verirsen hızli iletisim kurabiliriz.C+ Mı Alıyorsunuz Yoksa Css Php Html Koder İşinişe Lazım OLuyormu Eğer Oluyorsa Başvuru Yapayım
Dostum Forum'u çok kullanamiyorum maalesef. Iletisim için bana özelden mail adresini ya da discord verirsen hızli iletisim kurabiliriz.
Tabi kiÖzelden mail ve discord attım. Dönüş yapabilir misiniz?
Özelden mail ve discord attım. Dönüş yapabilir misiniz?
Bakalım bu yaz için büyük projlerimiz var. Şu an genel olarak grubumuzda kucuk capli projleler, sohbetler yardimlar oluyor. Ama simdiden gelmek isterseniz beklerizGeç saatte yorum gelmeyebilir malum kullanıcı sayısı düşüyor.Moderatör bile olmuyor bu saatlerde
Yaptığınız şey, gerçekten çok önemli ve benimde yapmak istediğim eylemlerden bir tanesi.
Şuan bilgisayar programcılığı 1.Sınıf okuyorum işin başında olmasam yani profesyonel derecede dil bilsem direk gelirdim.Zira oyun yapılacaksa harita tasarımı ve ara kodlamalarda hayal gücüm iyi olduğundan güzel işler başarırdım.Fakat dediğim gibi daha o derece ilerleyemedik ama devam ederseniz 2 yıl sonra yollarımız kesişebilir.
Varmı bir ilerleme ?
Konuyu bilerek upluyorum, sonra bana mağarada mısınız demeyin, miyav. <3
buraya da gelebilirsiniz.
Wp grubu varmı?
insan biraz bilgi verir yazılım geristireceks tamam ama hangi dil hangi işletim sistemi vs vsSelamunaleyküm Arkadaşlar. Bizim Şu an Bir Discord Kulübümüz Var. Discordu Bilenler bilir. Skype ile Teamspeak karısımının en güzel hali. Arastirabilirsiniz. Biz de bu discord uzerinden kulüp kurduk.
Kulübumüzün Amacı Yerli Yazılım Geliştirmeye Destek Olmakdır. Bu Kulübe Yazilım gelistiren herkes Girebilir. Fakat Kulüp de kalmak icin kendinizi tanitmanız ve aktif olmanız gerekir. Bu Kulüpdeki Profesyonel İs Yapan Arkadaslar Bana Direkt Mesaj Atsınlar. Ortak Projelerimiz İçin Farklı Bir grubumuz var! Eger Yeterince Profesyonel İseniz Sizinle Beraber Çalışabiliriz...
Mesela Bu Kanal da sadece gelenler kendini tanıtır. tanisma falan iken bir kanal daha acacagim o kanal da da yardimlaşmak destek olmak için. Yazılim gelistirirken takildıgınz yerde destek alabilmek için olacak.
KULÜBÜMÜZE DAVET LİNKI: Join the Software Developers TR Discord Server!