Yerli Oto'ya Ay Yıldızlı far!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İç pazar satışında farlar opsiyonel olur/biter uzatmanın başka yerlere çekmenin manası yok

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Düşünce güzel ...ama 0 yerli otomobil olmadıkça bir anlam taşımayacaktır. Ne zaman Motorunu vs.. kendimiz üreterek bir otomobil yaparsak o zaman iç piyasa için güzel bir düşünce olabilir.

Arkadaşlar ben bu aracın tasarımcısıyım sayfama bakıp öyle yorum yazarsanız sevinirim.

www.turkiyeninarabasi.tr.gg

Sayfana baktıktan sonra fikrimde bir değişiklik olmadı.. Bence daha iyi bir şekilde sunman gerekir. Daha hoş , daha teknik çizimler 3D modeller ( Solid,inventor,3Dmax modelleri gibi) olması gerekli.

ozenemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi mevcuttur bunlar sadece sunum için hazırlanmış resimlerdir teknik çizimleri hepsi mevcuttur 3dmax la modellenmiştir render da biraz acemilik olabilir katılıyorum iyi akşamlar

bozat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçimizde ne cevherler, helal olsun, bir de şu yerli otomobili görsem çok mutlu olacağım.

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teknik olarak kişisel düşüncem arka stoplarda bu şekilde bir logo belki dikkat dağıtıcı olabilir, pratikteki kullanım durumu önemli unsur sanırım.
Bireysel olarak düşüncem, yani bir yabancı olsam ve bunu görsem sanırım gülerim, çünkü herşeyiyle bizim olamayan bir teknolojinin altına bir tür kendi imzamızı atmış oluyoruz. Yani stop lambasını %100 Türkiye'de üretiyor olsak da bulan, icat eden biz değiliz. Pek yakıştıramıyorum. Diyeceksiniz Çin yıllardır bunu yapıyor. Ve netice olarak da büyüyorlar. Ama işte onların ürünlerinin de adı çıkmış biraz. Kısaca "Çin Malı" deyince bize ne hissettiridiği malûm. :)
Yurtdışı pazarlar açısından da hassasiyet durumu da ayrı bir unsur. Yani bir ürün alırken neden üzerinde örneğin ABD bayrağı taşıyan bir ürünü tercih edeyim ki. Ama ABD'de bayrak motifli ürünler cayır cayır satıldığı da bir gerçek elbet.