Yerel Disk (Q:)

mucahid_293

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar nasıl oldu biilmiyorum ama ilginçtir bilgisayarımı açtığımda c: ve d: nin yanında bir de Q: görünüyor:huh: bu bir çeşit virüs mü daha önce hiç duymamıştım..virüs taraması yapılmıyor bu bölüme, açmaya çalışınca da "erişilemiyor erişim engellendi" diyor..işletim sistemim vista business lisanslı..sizce ne yapmalıyım?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Daha önce ben de böyle bir şey duymadım. Büyü ihtimal virüs kaynaklıdır. Sistem geri yükleme dene. Yine düzelmezse nette araştır en son çare de format kalıyor. Kolay gelsin.

mucahid_293

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4019.jpg

burda 1gb lık bir bölüm görünüyor onunla bir ilgisi olabilir mi yoksa o sistemin kendine ayırdığı bir şey mi?

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
hangi program yaptıysa diskinde 1 gblık bir bölüm ayırmış ve öylece kalmış. hangi programın niye ve neden yaptığını bilmiyorsan Paragon tarzı bir bootable disk cdsi ile partionlara gir böl parçala birleştir eski haline getir.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Resim Koysaydın Daha Anlaşılır Olurdu Ama Bir Virüsle Alakası Yok 1 Gb Ayrılmış Alandır O

Şayet Notebook Kullanıyorsan Recover için Kendine Has Alan Ayırabiliyor

mucahid_293

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
resim eklemiştim ama nereye gitmişse artık:) geri yükleme yapınca düzeldi ama her şey karıştı ben de hiç uğraşmadım format attım;) her derde deva sağolsun:)

mucahid_293

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dün format attım demiştim ancak bu akşam aynı sorunu yine gördüm. akşam da office 2010 beta'yı yüklemiştim sorun ondan mı kaynaklanıyor diye sildim ve düzeldi:) office 2010 beta kullanıp da bu sorunu yaşayan da hiç duymadım gerçi bu da bir garip işte:D