Yerel Disk D Kayboldu !?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhkceza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhkceza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün harici hdd mi bölmek için win7 işletim sistemli bilgisayarıma partition magic 8.0 adlı programı kurdum.Rardan çıkarıp kuruyım dedim ve bana uyumluluk sorunu olduğunu söyledi bende devam et dedim ve birden bilgisayar ilk önce ingilizce oldu herşey kayboldu ve sonra bütün simgeler kayboldu beklemeye alıyodu bende bilgisayarı kapattım.Sonra güvenli modda açıp baktımki yerel disk D kaybolmuş.İçinde çok önemli dosylarım vardı bunları geri getirmenin bi yolu var mıdır acaba bilenler lütfen konuya cevap yazsınlar ..:cursing:

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dosya kurtarma programlarını deneyebilirsin ama uzun iş.bilgisayarın simgesine sağ tık-yönet-disk yönetimine bak bakalım d gitmiş mi?

mhkceza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sağolun ama şimdi windowsu hiç açamıyorum.Şöyle bir hata geliyor :
windows önyükleme yöneticisi

windows başlatılamadı. yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. sorunu düzeltmek için:
1. windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın (ki bende yükleme cd si yok)
2. dil ayarlarınızı seçin, ardından ileriyi tıklatın.
3. bilgisayarınızı onarın seçeneğini tıklatın.

diskiniz yoksa, yardım için sistem yöneticinize veya bilgisayar üreticisine başvurun.

durum : 0xc000000e

bilgi: gerekli bir aygıta erişilemediği için, önyükleme seçimi başarısız oldu.

Bunu nasıl düzetirim acill yardım edin :(

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
format atarsan kesin çözüm olabilir D diskin duruyordur muhtemelen.formattan sonra görebilrsin. yada bilgisayarıma sağ tıklayıp yönetimden bakabilirsin.

mhkceza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
neyse gerek kalmadı sağolasın arkadaşım sorunu çözdüm .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mhkceza nası çözdü arkadaşın anlatırmısın lütfen biri bana yardım etsin
d ye oyun yüklüyodum sonra 1.cdyi çıkardım ikiyi takıyodum ama bi baktım d ve e yok sadece c var.yardım edin biçimlendiremem önemli şeyler var içinde

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Disk yönetimine bak orada görünür.

Mc_Opposite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. aynı konudan bende muzdaribim. internette çok araştırdım yalnız sonuç alamadım. yeni bir konu açmaktansa buradan devam edeyim diye düşündüm. win xp pro format attım yalnız D diski gözükmüyor. HDD 320 Gb C diski 130 Gb olarak görünüyor ve D diski görünmüyor. Disk yönetiminde de sadece C diski görünüyor. tekrar format atayım dedim yalnız format atarkende sadece C yi yani 130 GB yi görüyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
D harfini değiştir Z,B,A,E vs. yap geri gelir:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çağlar522 Eyw Kardeşim Söylediğin İşe Yaradı Buldum D yi İsimsiz Bir Şekilde :D Çok Saoll

S

SDN Okuru

SDN Okuru
partition magic magdurları için

bende de aynı problem olmustu mini tool patition vizard ykledim birkaç ayardan sonra sonunda bilgisayarı yeniden başlattı dos ortamında birşeyler yaptı ve d geldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benımde D GözükMüor Harfini Değiştirdim Bu Seferde Alanı Küçüldü İçine Hiçbirşey Sığmıyor Bunu Nasıl Büyültürüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben diski birleştirmek istedim dyi sil dediler bende sildim ama yükleyemiyorum yardım edin :cursing::sneaky2::angry::blink::hammer:

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
d si gözükmeyen arkadaşlar EaseUS Partition Masterı yüklesin orda çıkar sonra işlemlerine ordan devam etsin

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar ben diski birleştirmek istedim dyi sil dediler bende sildim ama yükleyemiyorum yardım edin :cursing::sneaky2::angry::blink::hammer:

Windows aramaya disk yöneticisi yaz. Sabit disklerde bölüm oluştur yada sil, küçült büyült gibi açıklaması olacak.

Silinen Diskinin boyutunu koyu renkli göreceksin. Üzerine gelip birim oluştur de ve D ismini ver.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/...n#create-format-hard-disk-partition=windows-7

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c01894209

[video=youtube;T8fdSDVjbSU]http://www.youtube.com/watch?v=T8fdSDVjbSU[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ya bana yardım edin d ve c de kayboldu sadece çıkarılabilir disk a'yı gösteriyor ne yapıcam :(:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende format attım pc ye yerel D içindeki dosyalarım görünmüyo biri bana acil yardım edebılır mi ?