Yere atılan telefon

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir telefon yere fırlatılırsa ama hala çalışıyorsa işlemcisine zara gelme durumu var mıdır?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Şiddetine bağlı ama %70 birşey olmaz % 30 ise ekran dış taraftaki kaplamaya olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sonuçta ram işlemci ayriyetten takılmıyor bilgisayar gibi ( değiştirilemiyorda) onun için şiddetine bağlı diyorum.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şiddetine bağlı ama %70 birşey olmaz % 30 ise ekran dış taraftaki kaplamaya olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sonuçta ram işlemci ayriyetten takılmıyor bilgisayar gibi ( değiştirilemiyorda) onun için şiddetine bağlı diyorum.

Diyelim bir oyunu donmadan oynatan telefon aynı oyunu yere fırlatınca donarak oynatıyorsa işlemciye zarar gelmiş midir?

MentorAuditore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diyelim bir oyunu donmadan oynatan telefon aynı oyunu yere fırlatınca donarak oynatıyorsa işlemciye zarar gelmiş midir?

Tam bir şey söylemek bence mümkün değil , ancak işlemci dışında ekran arkasındada bir sıkıntı olabilir. FPS düşüşü mü var yoksa ara ara FPS sıfır mı oluyor ?

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fps düşüşü var. [MENTION=313080]MentorAuditore[/MENTION]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yere düşen bir cihazın işlemcisinin bozukluğunu hiç görmedim. 2 sene akıllı telefon sattık, tamir ettik. Bozukluk varsa ya Anakart ya da hafıza kartı bozulmuş.