Yenş Enstrümantal Rap Parçamı Yorumlayabilir misiniz ?

suvaharrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba ,
Bir yola çıktım ve 2 3 aydır üzerinde çalıştığım müzik daha doğrusu beat yapma işini nacizane öğrenmeye başladım. Yaptığım bir parçayı spotify platformuna yükledim ve sizin yorumlarınızı önemsiyorum lütfen dinleyip fikirlerinizi bana söyleyebilirmisiniz. LİNK AŞAĞIDA ;

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Melodide biraz detone var gibi, notaları ve bass line'ı elden geçirebilirsin. Gross Beat'in devreye girdiği kısım hazırlıksız olmuş, biraz daha sakin efekt verebilirsin veya bir şekilde short sweep up vb. efektle dinleyiciyi hazırlayabilirsin. Bunlar dışında gayet güzel olmuş, tebrik ederim.

1 yıldır FL Studio'ya girmiyordum, arkadaşım keko tarzında müzik yapmam için ısrar etti şu projeye başladım, bitirince yayınlamayı düşünmüyorum kendisine özel olmasını istedi ?

En son şu iki projeyi atıp bırakmıştım

suvaharrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Müzikler gayet iyi attığın eline sağlık takibe aldım :) Ben çok yeni olduğum için Fl de detone kavramını bile belki çözememişimdir Enstrümantal parçalarda. Detone dediğiniz notaların üstüste binmesi olabilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de tecrübe kazanmak için yaptığım beatlerde fikrini sorabileceğim birine ihtiyacım var sizinle iletişim kurabilir miyim ?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Müzikler gayet iyi attığın eline sağlık takibe aldım :) Ben çok yeni olduğum için Fl de detone kavramını bile belki çözememişimdir Enstrümantal parçalarda. Detone dediğiniz notaların üstüste binmesi olabilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de tecrübe kazanmak için yaptığım beatlerde fikrini sorabileceğim birine ihtiyacım var sizinle iletişim kurabilir miyim ?
Elbette, benim ilk başladığım zamanlar takıldığım bir Facebook grubu vardı oraya da girebilirsin.

suvaharrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sosyal medya kullanmıyorum fakat mail adresiniz varsa arada sorularımla rahatsız edebilirim çok teşekkürler.