• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yenikapı İdo-Atatürk havalimanı

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
aranızda acaba daha önceden yenikapı ido dan yeşilköy ATATÜRK havalimanı na gitmiş olan varmı.yada herhangi bir bilgisi olan.en kolay ve ucuz yol nedir.tahmini taksi ne kadar tutar.şimdiden herkese teşekkürler.... :)

gizemm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende ıdodan yesılkoye nasıl gıdebılcgmı ogrenmek ıstıyorum 5:30 ınıcem 7dekı ucagıma yetısebılırmıym?

deathline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5-10 dakkalık bir mesafede aksaray-havalimanı metrosu başlangıç durağı mevcut ortalama 30 dakikada havalimanına gider.Saat 06:00 da başlar,metrodan indiğinde ise iç hatlara varmak enaz 10dk dış hatlara varmak ise en fazla 5 dk. sürer , 7:00 kalkacak uçağa yetişmek için en az 20-30 dakika önce olman gerekli olduğuna göre yetişmen pek mümkün değil, yenikapıdan taksi ile havalimanı 20-25 tl tutar.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ben de trabzondan Elazığ a en kestirme ve güvenlli yolu soracaktım:)

Bir de işe giderken sahil yolunumu tavsiye edersiniz yoksa üst sokaklarımı?

:D

SDN kendini aşıyor.İnternet yokken napıyorduk acaba:)

afterdinner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sahil yolundan nerden baksan 15 km yol var taksiyle gideceksen ona göre hesap yap. Diğer türlü metroyla gitmen daha mantıklı zaman sıkıntısı yoksa.

edit: Forum Google'da acayip üst sıralarda çıkıyor. @flood_77 arkadaş sormuş. Sonra muhtemelen Google'da "Yenikapı, havalimanı" etiketleriyle arama yapan diğer bir kişi hemen foruma yönlenmiş. @gizemm adıyla üye olup aynı soruyu sormuş. Vay be.

edit2: konu "hort" muş yeni farkettim :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ya aslında hep böyle konu açmak istemiştim istabul adres soracaktım bence güzel birşey burada her memleketten insanlar var bence yardımcı olmak isterler.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
O zaman SDN yol durumu diye bir konu açmalıyız ihiyaç duyanlar elbet olur