Yeniden Vodafone !

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar numara taşımada son olArak bugün vodafone'a geçtim :D En basta Turkcell 'den Vodafone'a Vodafone'dan Avea'ya Avea'dan Vodafonea geçtim :D Şuan vodafone faturalı genç avantaj tarifesine geçtim 500+5000 sms (heryöne) ayrıca freezonedan 10 ay boyunca her ay 100 mb internet ve 100 dk . Toplam 1 gb - 1000 dk

Aveadaki sebeke problemleri vb. 0.facebook sorunları falan derken vodafonea geçtim hayır olsun bana :)

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben Vodafone'a çok kızdım. Faturamı yatırmayı unuttum sadece 7 gün geçti ve hattımı kapadılar arama yapamıyorum. Bugüne kadar hiç gecikmemişti. Değiştirmeyi bile düşünüyorum

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
vodafone en iyisi turkcell ve vodafone hattım var..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
ben Vodafone'a çok kızdım. Faturamı yatırmayı unuttum sadece 7 gün geçti ve hattımı kapadılar arama yapamıyorum. Bugüne kadar hiç gecikmemişti. Değiştirmeyi bile düşünüyorum

Bu gayet normal :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Turkcell 10 yıllık kullanıcısını kaybetti geçmiş olsun :)

tinanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone'mi aman aman uzak dursun, evde çekmez, iş yerimde çekmez, adam akıllı bir net tarifesi yok olanıda sınırsız internet diye kaplumbağa hızında bir bağlantı ! Vodafone'den sonra Avea ya geçtim gerek konuşma gerekse net olsun çok memnunum.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Vodafone'mi aman aman uzak dursun, evde çekmez, iş yerimde çekmez, adam akıllı bir net tarifesi yok olanıda sınırsız internet diye kaplumbağa hızında bir bağlantı ! Vodafone'den sonra Avea ya geçtim gerek konuşma gerekse net olsun çok memnunum.
Avea'dan memnun olmak çok şaşırtıcı :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Turkcell e birkez daha gıcık oldum sınırsız mesaj hakkını günde 168 e indirmişler.
sadece vodafone kullanmayı düşünüyorum artık...

tinanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea'dan memnun olmak çok şaşırtıcı :D
10 yılımı Turkcell'i, 2 ayımı Vodafoneli olarak geçirdim. Şöyle söyleyeyim; Vodafone ile geçirdiğim iki ay iletişimsiz kaldım. Birde Avea yi deneyeyim olmazsa Turkcell'e geri donerim dedim iyiki Avea'ya geçmişim. Şu an bulunduğum her yerde hemen hemen Full çekiyor diyebilirim. Çekmez diye düşündüğüm Avea Full çekiyor. İlk başlarda şaşırmak normal tabi.