Yeniden Aranızdayım (Her Gün Güncellenecek!)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Selamlar Forum Ahalisi,

Bir süredir bana özel mesaj yazıp, orama burama yorum yapıp yanıt alamayan, sonra da içinden küfür eden tüm sevgili forum üyelerine bu duyuruyu yapmaktan kıvanç, onur, şeref ve neş'e duyuyorum efenim.

Yaklaşık olarak aylardır, bir network problemi nedeniyle foruma hiçbir şekilde mesaj gönderemiyordum. Ne özel mesajlara yanıt, ne de canım konulara yorum yazmam mümkün değildi.

Açtım... kimi zaman susuz, kimi zaman uykusuzdum... Yabancı ellerde gittiğim internet kafeler de ev konforunu sağlamadığı için, ağız tadıynan yazdırmıyollardı.

Nihayet karanlık günler geride kaldı ve foruma kesin dönüş yaptım. Bundan sonra her türlü konuyla ilgili beni poke'leyebilirsiniz canlarım. Ayrıca en iyi yerinde yarım kalan forum kariyerim de son hızıyla devam edecektir.

Son olarak unutmayalım ki,
Emeğe Saygı bir eylem değil, hayat tarzıdır!
Paylaşımcı olunmaz, paylaşımcı doğulur!
Ve elbette caps yoksa rep de yok!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aramıza hoş geldiniz tekrardan diyelim moderatörüm. ;)

Son cümle harika olmuş. Caps yoksa rep de yok! :D:D:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sabah sabah yüzümüzde tebessüm bırakan bu duygu dolu yazın için teşekkürler Alengirli :happy:
Eminim sorularına cevap alamayan sevgili üyeler sana küfür etmek yerine neden cevap alamadıklarının mantıklı bir nedenini arıyorlardır:innocent:Tabi arada kulak çınlatanlarda olabilir:whistling:Sloganların için ayrıca tüm forum olarak yanındayız.Tekrar hoşgeldin.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Gerçekten strese girdim o yanıtlayamadığım mesajlar yüzünden, uykusuz kaldım. İştahtan kesildim. Böyle ot gibi yaşadım bi müddet. Ama artık ortamlara döndüm :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kilo bile verdi bu durumdan dolayı :)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Paylaşım için teşekkürler, +rep :D.Geçmiş olsun.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hoşgeldin Erhan Abi (: Egm is not Die :'( Erhan is not Die.

EGM ruhunu çok yakında SDN'de açmayı planladığımız bölümle yaşatmaya devam ettirmeye çalışacağım. Bizden ayrılmayın :)

Ayrıca hta_1905 dostum rep veren ellerine sağlık. Repine benden de +rep :D

Kilo meselesine gelince, almak için spor salonuna başladım. Before-after adamı olucam yakında :D

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Öküz muamelesi yapmayacak birisi"Ve elbette caps yoksa rep de yok!" cümlesini açıklar mı?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Öküz muamelesi yapmayacak birisi"Ve elbette caps yoksa rep de yok!" cümlesini açıklar mı?

Eski forum geyiğidir. Bazı "emeğe saygı" temalı paylaşım forumlarında, paylaşımcı abiler rep ister(rep, reputation'ın kısaltması, bir çeşit forum puanı, hayır duası).

Forumdakiler de paylaşıma caps verilip verilmesiğine bakar(caps: capture screen olabilir, ekran görüntüsü anlamında kullanılıyor). ve bazıları dilinden bu cümleyi düşürmez :D

Caps yoksa rep de yok.

Ben de forumlarla ilgili her türlü klişeyi baştacı ettiğimden sıklıkla kullanırım. Bunlardan bazıları:

Dostum link ölmüş.
Verildi dostum, kilit.
Dostum resimler kurbağa olmuş(eski imageshack dönemi)
ve efsane olan:
Dostum İzmirli dedin zenci çıktı.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hoşgeldin tekrar..:)

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eski forum geyiğidir. Bazı "emeğe saygı" temalı paylaşım forumlarında, paylaşımcı abiler rep ister(rep, reputation'ın kısaltması, bir çeşit forum puanı, hayır duası).

Forumdakiler de paylaşıma caps verilip verilmesiğine bakar(caps: capture screen olabilir, ekran görüntüsü anlamında kullanılıyor). ve bazıları dilinden bu cümleyi düşürmez :D

Caps yoksa rep de yok.

Ben de forumlarla ilgili her türlü klişeyi baştacı ettiğimden sıklıkla kullanırım. Bunlardan bazıları:

Dostum link ölmüş.
Verildi dostum, kilit.
Dostum resimler kurbağa olmuş(eski imageshack dönemi)
ve efsane olan:

Açıklama için teşekkür ederim. Şimdi anladım.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ama insan olan bunu yapmaz, yalan mı şimdi :D

"Hiç İzmirliyle zenci bir olur mu?..."

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bende neden hiç bi editör foruma katılmıyor diye düşünmeye baslamıştım frostban3 bi aralar katılıyordu onuda kaybettik filtrekahve basket konularına katılıyor all-star'dan sonra onuda göremedik diğer editörlerin yorumlarını bile görmedim

caps yoksa rep de yok!

Bunlar çok iyiydi :D geri dönüşün muhteşem olmuş :D

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
geçmiş olsun :( ama zaten hep burdaydın kardeşim ya! :)

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
h.g. Erhan Hero* Nakamura

Yattaa!!

snapshot20070209080603kf6.jpg

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hiro yaa canım benim. Burittuney Sipiiruyzu deyişi vardı ilk niv cörsi sokaklarına hışımlandığında.

Pek severiz kendisini.